Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Divi
aktív tag
A BSA témát olvasva egy fórumtárs panaszkodott, hogy míg a vindózerrel könnyedén elboldogul és könyv nélkül kitanulta az egészet a Linuxba már bezony beletört a bicskája.
NA ezzel énis PONTOSAN így vagyok :U
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy unoffical ProHardver! találkozó keretében a nagyobb Linux guruk bemutatnának bizonyos alap dolgokat amik vindózban magától értetődőek. (pl: Telepítés - Mp3 howto - Soundcard howto - múviz howto - cdirás howto - egzotikus kártyák - stb)
Én úgy képzeltem el, hogy valahol ahol van elég hely összeülni és mindig egy Linux tudásáról jól ismert ember tartana egy előadást egy bizonyos területéről az OSnek amit a zöldfülűek kivetítőn figyelhetnének, belekérdezhetnének, esetleg hozva saját hardvert berakva megmutatná az adott előadó, hogy miként kell életjelet csikarni a cuccból.
HA már összejöttünk akkor egy kevés sörrel is meg lehetne bolondítani a találkozót.
A gond az ''csupán'' annyi, hogy én csak a szervezést meg essetleg egy áldozatkész gépet tudnék adni de se kivetítőm se helyszinem nincs az nincs ahol egy ilyet össze lehetne dobni.
A kérdés:
Ki tudna, mivel beszálni?
Egyáltalán lenne igény egy ilyen ''linux tanfolyamra'' ?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest