Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
Aktív témák
-
Divi
aktív tag
A BSA témát olvasva egy fórumtárs panaszkodott, hogy míg a vindózerrel könnyedén elboldogul és könyv nélkül kitanulta az egészet a Linuxba már bezony beletört a bicskája.
NA ezzel énis PONTOSAN így vagyok :U
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy unoffical ProHardver! találkozó keretében a nagyobb Linux guruk bemutatnának bizonyos alap dolgokat amik vindózban magától értetődőek. (pl: Telepítés - Mp3 howto - Soundcard howto - múviz howto - cdirás howto - egzotikus kártyák - stb)
Én úgy képzeltem el, hogy valahol ahol van elég hely összeülni és mindig egy Linux tudásáról jól ismert ember tartana egy előadást egy bizonyos területéről az OSnek amit a zöldfülűek kivetítőn figyelhetnének, belekérdezhetnének, esetleg hozva saját hardvert berakva megmutatná az adott előadó, hogy miként kell életjelet csikarni a cuccból.
HA már összejöttünk akkor egy kevés sörrel is meg lehetne bolondítani a találkozót.
A gond az ''csupán'' annyi, hogy én csak a szervezést meg essetleg egy áldozatkész gépet tudnék adni de se kivetítőm se helyszinem nincs az nincs ahol egy ilyet össze lehetne dobni.
A kérdés:
Ki tudna, mivel beszálni?
Egyáltalán lenne igény egy ilyen ''linux tanfolyamra'' ?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest