Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
y510problema
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Helló! Bal alul menü -> rendszerbeállítások -> asztal -> csatolt kötetek "ki"
-
y510problema
csendes tag
Sziasztok! nemrégiben kezdtem el használni a mintet. Lenne pár kérdésem amit nem értek és nem találtam rá megoldást:
Még mielőtt bejelentkeznék a Mintbe megesik hogy ki kell kapcsolni a gépet. Rákattintok hogy leállás és a kér elsötétül de nem kapcsol ki a gép, ez elég zavaró nekem. Nem reagál semmire az egeret látom hogy mozog, de semmit se tudok előhívni és erőltetetten kell kikapcsolnom a bekapcsológombot folyamatosan nyomnom. Erre van valami megoldás?Miután feltelepítettem az nvidia drivert a beépített fényerő szabályzó nem működik, illetve a színeken is látszódik hogy nincs minden rendben. (nincsenek szép színátmenetek, arra tudok gondolni hogy nem 32 bitben jeleníti meg a színeket) Ezzel mit lehetne kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon