- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
Tudom hogy ironizaltal :-),de jah sokan vannak igy vele,nos ok jobb ha tudjak,ha egyaltalan erdekelne az nsa-t a csaladi fotoi,vagy a hazipenztar xls doksija akkor azt megtekinti a vinyorol is,vagy nas-rol ,effelol ne legyenek ketsegeik,nem kell ehhez felhobe tolteni semmit :-)
-
viralmind
aktív tag
Sosem ertettem miert kell sajnalni azt az evi 5000huf-ot egy normalis felhos szolgaltatasra,amire nyilvan nem a torrent-mentest kell tenni hanem pld a csaladi fotokat,raadasul nem is maceras,beallitja a user melyik mappat szinkronizalja es teszi a dolgat a hatterben,aztan ha beut a gebasz akkor legalabb megvannak a csaladi fotok ,munka egyebek.Raadasul ahogy elottem is irtak ha nem kell tobb 100 giga tarhely akkor meg free megoldas is van szep szammal.
-
viralmind
aktív tag
válasz
kislaci #1305 üzenetére
Hat ez megint olyan dolog,hogy neked kell eldonteni,ha nem fogsz hibernalni akkor nyilvan nem szukseges a ram meretevel azonos,vagy nagyobb swapot keszitened,a teljes elhagyasa is szoba johet,bar azt en nem ajanlom,nem tudom mire fogod hasznalni a gepet,de ha kifutsz a rambol akkor azert nem art ha van swap :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
kislaci #1303 üzenetére
Termeszetesen igy is jo lesz, a 30gb eleg a rendszernek ahogy irtam a tobbit pedig akkor rakhatod home-nak.En csupan azert irtam a masik megoldast mert ha valami miatt gyalulni kell esetleg a home particiot is akkor masolgatassal jar majd.En mindent egy kulon data particion tarolok ami meg megy felhobe is ,persze ez csak az en paranoiam miatt van igy :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
kislaci #1301 üzenetére
A 30gb biztosan eleg a rendszernek,de en a home-nak is kulon csinalnek minimum annyit,es a tobbit meghagynam data-nak mondjuk ntfs-ben formazva,mivel a linux latja majd az ntfs-t de a windows pld nem az ext particiokat vagy csak kiegeszitokkel, es meg nem tudhatod hogy lesz -e szukseg ra.
-
viralmind
aktív tag
A live es wmware,virtualbox-os futtatasbol nem erdemes leszurni semmit,sajnos telepiteni kell ahhoz , hogy meglasd valoban mit produkal a rendszer.Tobbszor futottam bele abba a hibaba , hogy live illetve vboxos rendszeren hiba hegyekbe futottam ,rendesen telepitve viszont semmi hiba.
-
viralmind
aktív tag
Szuper lett a mint 17 cinnamon.Ajanlom mindenkinek!
Itthon egy kioregedett fujitsu-siemens laposon hasznalom,foleg netezesre es zenehallgatasra,erdekes modon a 16-os nem volt hajlando felmenni ra ,valszeg a fjitsu elcseszett vga-ja miatt,de a 17rc csont nelkul felment.
A munkas laptopon is fent van mint dual,teljesen atterni sajnos nem tudok(meg) az office kompatibilitas miatt,valamint nagyon hianyzik a onedrive kliens.Tudom van mas alternativa a felhore,de nalam csak a onedrive johet szoba sajnos.Ettol fuggetlenul rendkivul meg vagyok elegedve vele,es remelem az office es onedrive problema sem tart sokaig.A bejelentkezo mdm temak nem tetszenek ezeket lecsereltem az ubuntus light dm-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TP-LINK routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OLED TV topic
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged