- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Az OK, hogy nyilván nem harcore gamer mindenki, de azért ez a 0,1 és 10 % gondolom csak szimpla becslések, mintsem tényleges értékek... Amúgy a megszokás is sokat számít és spéci programok alatt korántsem csak professzionális (tervező)szoftvereket kell érteni. Múltkor pl. egy komolyabb adatmentő programot kerestem Linuxra és nem ilyen TestDisk és társai korántsem minden esetben opció fapados megoldásokat, de azokból is jóval szűkebb a kínálat. Pont nemrég meg volt 2 olyan eset is itt a fórumon, amikor XFS és Ext4 fájlrendszereket érintő problémáknál végül szintén a másik platform rendszere és az arra tervezett adatmentő szoftver kellett, mert Linux alatt akkor nem tudta megoldani az illető. Nálam többek között pont az ilyenek miatt is van dual-boot megoldás és akkor nem kell kompromisszumokat kötni.
Szimpla tartalomfogyasztásra egyébként valóban elég akár egy okostelefon, vagy táblagép is. De komolyabb dolgokra már nem nagyon, illetve van, hogy teljesen haszontalanok. Na meg sok esetben normális méretű kijelző, megfelelő billentyűzet, egér, kellően erős hardver, elegendő tárhely stb. sincsen, ami megint kényelmetlen és problémás tud lenni.
-
b3Ro
senior tag
Tökéletesen igazad van.
Édesanyám laptopjara Solus Mate-t raktam 1 éve, es örömmel használja. Elotte Windows-on mindig hivott, h mi nem jo.
Barátnőm egyetem melle laptopján is Solus figyel. Elotte meg a haját tépte... Meg sorolhatnám a csaladban/baráti körbe hanyan "hittek" nekem, és rájöttek, h igazán jó a Linux.
Amikor tehetem kampanyolok a Linux mellett
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest