Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Az OK, hogy nyilván nem harcore gamer mindenki, de azért ez a 0,1 és 10 % gondolom csak szimpla becslések, mintsem tényleges értékek... Amúgy a megszokás is sokat számít és spéci programok alatt korántsem csak professzionális (tervező)szoftvereket kell érteni. Múltkor pl. egy komolyabb adatmentő programot kerestem Linuxra és nem ilyen TestDisk és társai korántsem minden esetben opció fapados megoldásokat, de azokból is jóval szűkebb a kínálat. Pont nemrég meg volt 2 olyan eset is itt a fórumon, amikor XFS és Ext4 fájlrendszereket érintő problémáknál végül szintén a másik platform rendszere és az arra tervezett adatmentő szoftver kellett, mert Linux alatt akkor nem tudta megoldani az illető. Nálam többek között pont az ilyenek miatt is van dual-boot megoldás és akkor nem kell kompromisszumokat kötni.
Szimpla tartalomfogyasztásra egyébként valóban elég akár egy okostelefon, vagy táblagép is. De komolyabb dolgokra már nem nagyon, illetve van, hogy teljesen haszontalanok. Na meg sok esetben normális méretű kijelző, megfelelő billentyűzet, egér, kellően erős hardver, elegendő tárhely stb. sincsen, ami megint kényelmetlen és problémás tud lenni.
-
b3Ro
senior tag
Tökéletesen igazad van.
Édesanyám laptopjara Solus Mate-t raktam 1 éve, es örömmel használja. Elotte Windows-on mindig hivott, h mi nem jo.
Barátnőm egyetem melle laptopján is Solus figyel. Elotte meg a haját tépte... Meg sorolhatnám a csaladban/baráti körbe hanyan "hittek" nekem, és rájöttek, h igazán jó a Linux.
Amikor tehetem kampanyolok a Linux mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon