- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Egy érdekes, es roppant zavaró dologgal találkoztam. Atom-ot es vs code-ot hasznalok napi szinten, es a live server egyiknél sem működik. Értem ez alatt, h ami kodot elmentek, az nem frissül a böngészőben automatikusan, hanem nekem kell frissitenem az oldalt.
Újra raktam a fenti 2 programot, a kiegészítőket is, de 1x működik aztán sokszor nem. Eddig meg egyetlen egy rendeszeren sem volt ilyen, pedig használtam mar mindent...Valakinek van ötlete, h mi lehet a gond ?
-
b3Ro
senior tag
Osszeraktam egy gepet vegre, amire Mint 19 kerult ahogy irtam, es teljesen megvagyok legedve.
Egy hiba jott elo, megpedig a kepernyo kimelot elfelejtettem kikapcsolni, es mikor vissza ultem gep ele, akkor be volt fagyva. Kikapcsoltam, jo minden mar.Egy kerdesem viszont lenne. R7 260X van agepben, es ahogy latom readon drivert hasznal, de en az amdgpu-t szeretnem hasznalni. X11/xorg.config.d mappaban ott van mind a 10-amdgpu.conf es a 10-readon.conf fajl.
Hogy tudom aktivalni az amdgpu-t ? -
b3Ro
senior tag
-
b3Ro
senior tag
válasz
ubyegon2 #9450 üzenetére
Arra ertettem, h meg tudjak tapasztalni, ezaltal valamit csak tanulni ha mondjuk eopokg v pacman használnak.
Debian alapu distroknal azert joval kevesebb a rolling, szoval a nagy szamok torvenye alapjan is belefut az ember egy Arch alapuba, ha arra kotoraszik.
Persze, h lehet tanulni Debianon. Egy szoval sem irtam az ellenkezőjét.
-
b3Ro
senior tag
Igaz. Annyit adnek meg hozzá, h amikor a felhasználó eléri azt a szintet, hogy tudja mi az a rolling distro. Ekkor megy az uj frissites utáni vágy. Ilyenkor kipróbálják legtöbbször a Manjaro, Antergos es hasonlókat. Ekkor tudnak felszedni egy kis tudást, ha hajlandóak rá.
-
b3Ro
senior tag
Tökéletesen igazad van.
Édesanyám laptopjara Solus Mate-t raktam 1 éve, es örömmel használja. Elotte Windows-on mindig hivott, h mi nem jo.
Barátnőm egyetem melle laptopján is Solus figyel. Elotte meg a haját tépte... Meg sorolhatnám a csaladban/baráti körbe hanyan "hittek" nekem, és rájöttek, h igazán jó a Linux.
Amikor tehetem kampanyolok a Linux mellett -
b3Ro
senior tag
válasz
#33164544 #9418 üzenetére
Eloszor is, ha tudod dugd net-re, es frissisd le a gepet. Ha neten van a gep, akkor ha jol emlekszem a Mint-nek is van Driver keresoje. Talan megtalalja/benne van. Broadcom az problemas linux alatt.
termminalba egy lspci -vvnn irjal mar be, es az utolso sor "Network Controller" reszt masold mar be ide.
-
b3Ro
senior tag
-
b3Ro
senior tag
válasz
mefistofeles #8534 üzenetére
Frissítő kezelő feldobta, felraktam, es minden működik rajta eddig. Bar eddig sem volt gond vele. A software center első nekifutásra jol sikerült.
Mirr Murr: Mi a baj a hivatalos oldalon lévő kiadással?
-
b3Ro
senior tag
válasz
Damateo #8494 üzenetére
Itt irja, h hogyan kell csinalni
"If you're on Linux Mint and you want to ppa-purge, you need to specify the corresponding Ubuntu version of your version of Mint.
For example, Linux Mint 18 is xenial xerus.
So, the command would be:
sudo ppa-purge -d xenial ppa:paulo-miguel-dias/pkppa"
-
b3Ro
senior tag
válasz
#20749568 #8482 üzenetére
Pl.: Google Calendar Desklet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged