- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Földrajzi fekvés alapján automatikusan állítja magát (érdemes kézzel megadni a földrajzi szélességet és hosszúságot, nehogy rosszul detektálja, Google Mapsen meg tudod nézni, hogy ahol te laksz, annak mik a koordinátái). Tehát ha nappal világos van, akkor nem veszi le a színhőmérsékletet (így olyan, mintha nem is futna, hacsak nem nyúltál hozzá a nappali színhőmérséklethez is), és ahogy kezd fokozatosan sötétedni, úgy veszi le a Redshift is fokozatosan a színhőmérsékletet, míg az éjszaka legsötétebb időszakában a beállított minimumon van, majd ahogy hajnalodik, világosodik ki, kezdődik elölről. Nem kell neked állítgatni, hogy x-y óráig, nem is lenne értelme, mert a nappalok hossza fokozatosan változik évszakról évszakra.
Egy időben én úgy használtam, hogy végig a legalacsonyabb színhőmérsékleten volt, és kézzel kapcsolgattam ki, mikor nem éreztem szükségét, majd újra be.
-
Wooooow! Ez komoly, kár volt tegnap ledózerolni a szakállamat!
Elsőre nagyon megörültem, de aztán láttam, hogy Ubuntu 17.10-et cserélted, mondjuk azt akármire érdemes cserélni. Azért persze a legzseniálisabb döntést hoztad!
Azt azért gondolom nem Cinnamont raktál fel.
Ezt a Redshift-et most látom, hogy benn van alapból, de elég szerencsétlen a beállító része, valószinű, hogy csak konfigban lehet piszkálni. Én anno a f.lux-ot használtam, azt elég jól lehet konfigolni gui-san is, még tán földrajzi hely alapon is működik. Én a helyedben kipróbálnám.
Majd érdekelné a Mintes tábort a tapasztalatod Szilvivel, milyen szerinted a 18.3, ez esetben még jó is, hogy a 18.2-t nem ismered.
A nick-edhez jól megy amúgy a disztró!
Most látom, hogy a RS is geod alapon kavar, de akkor is béna a gui-ja:
Itt írják a konfigolását a RS-nek, lehet érdemes kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest