- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
ubyegon2 #8702 üzenetére
Akkor nem erőltetem a Mate lecserélését. Az Xfce tálcája jobban tetszett, és a menü rész is gyorsabb mint a Mate-nak. De annyira azért nem zavar, hogy megbolygassam a jól működő rendszerem.
(#8703) Mirr Murr: Én az egyik a windows-os képnézegetőtől, az IrfanView-től váltam meg nehezen. Egy ideig még erőltettem linux alatt is, amíg le nem cseréltem az XnView-re. Most meg már ott tartok, hogy win alatt is inkább átváltok erre a képnézegetőre.
Amire jelenleg nem találok egyenértékű alternatívát az az AIMP online rádió rögzítő funkciója. Ugyanis az AIMP képes műsorszámonként darabolva rögzíteni az adást, és a metaadatok alapján testre szabható, hogy milyen mappaszerkezetet hozzon létre, hogyan rendeződjenek a felvételek. Egy alkalmazást találtam linux-ra, ami tud darabolva stream-et rögzíteni, de a fájl elnevezések és a mappaszerkezet nem módosítható. A fejlesztőjét is megkerestem a lejátszó fórumán, akitől ígéretet már kaptam a funkció beépítésére, de konkrétan még semmi nem történt... -
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #8702 üzenetére
Még azt sem, vendéggépre nem szeretném felnyomni.
Egyébként ami Linux alatt számomra hiánycikk, az echte Windows-os Paint. Tudok a Linuxos alternatívákról (például Paint, MtPaint, Gimp), amelyek azonban számomra feleslegesen sokat vagy másképpen tudják a dolgokat, a Wines sokkal egyszerűbb.
A Windowsos régi, fapados verzióját még PoL-al sem sikerült telepíteni (a listában benne van) mert nem tudta letölteni a szükséges fájlokat, többszöri nekirugaszkodás után sem, vélhetően a távoli kiszolgáló többé már nem szolgál ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest