- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ja nekem is a kedvencem, atomstabil, kiforrott, gyors, pehelysúlyú de mégsem fapad, könnyen és részletesen konfigurálható, egyébként újabb disztrókban (pl a 16.04-ben is) már glamor-ral is megy a tearfree, persze egyelőre csak újabb kariknál van értelme átállni rá, amd-vel próbáltam már;
Section "Device"
Identifier "Radeon"
Driver "radeon"
Option "AccelMethod" "glamor"
Option "DRI" "3"
Option "TearFree" "on"
EndSectionA Synchronize drawing to the vertical blank opció meg kari és driverfüggő, hogy melyik esetben mennyit használ, de csak nyílt driverekkel működik, van ahol szinte tökéletes van ahol egyáltalán nem, de ált. a konfigfájlokkal karöltve hozza meg a várt eredményt.
Egyébként elég sok topikban lepötyögtem mer ezeket, elég gyakori kérdés, szvsz simán mehetne összefoglalva első hozzászólásba is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest