- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ja, nálad meg felébreszti a gépet, ahogy olvasgattam. Én ilyet nem tapasztaltam, max olyat, hogy ha rendesen leállítom a rendszert és ezzel kikapcsolom a laptopot, akkor újra bekapcsol...bár ezt nálam már eljátszotta párszor az Ubuntu 15.10 is. Jó kis fícsör ez is.
Windows alatt nem csinált ilyet soha.
Amúgy ez a fényerő azért is bosszant, mert a 17.3 Mate kiadásnál meg simán működött. Csak annál a felület nekem túl puritán és a beállítási lehetőségek is korlátoltak. A Cinnamon meg pont a kedvenc, de azért csak megszívat ilyen hülyeségekkel...
Majd kipróbálom pendrive-on a KDE változatot is, de nekem a KDE 4 nem tetszik annyira, inkább már az 5-öst szoktam meg. Viszont az csak a 18-as verzióban fog debütálni, ha jól tudom.
-
lev258
veterán
Na persze, szerinted majd válaszolnak.
Egyébként nem olyan egyszerű a dolog. Amikor hivatalosan is bejelentették a Valve-nál, hogy SteamOS-en nem támogatják a funkciót, akkor volt róla több részletes írás is, mi a probléma, mi van a háttérben (amibe igen komoly perifériakezelés is beletartozik).
pl. nagyságrendekkel egyszerűbb lenne, ha csak a nyílt driverek lennének, vagy a zártakat alávetnék bizonyos teszteknek és javításoknak
És ez csak az egyik fontos elem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged