- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Az a TV-s hasonlat tetszett. A kábeltépés még mindig jobb megoldás mint a tégla vagy sörétes. Erről a Jöttünk, láttunk, visszamennénk trubadurládás jelenete jutott eszembe

(#4119) ubyegon2
Nem barom, csak nem elég lusta.
Én meg most tértem vissza Mint 17.2-re

-
Pont azért, amiért pl. a tévét is a távirányítóról kapcsolják ki. Nem pedig a kábelt tépik ki a falból.

Ilyenkor persze ugyanott folytatja a műsort, ha távkapcsolót használsz? Ilyen tv kéne nekem is!Asztali gépnél ez van, igény sincs rá nagyon szerintem. Notebookos megoldásokat meg nem nagyon tudsz itt használni.
Fenti példádból az jön át, hogy aki nem használ sleep-et, az vadbarom, mint aki kitépi a zsinórt a falból!

Időközben feltelepítettem/kipróbáltam a 15.10-et, minden jól működik, csak épp az Unitys változatot szedtem le!
Kezdhetem a Gnobuntu frissítését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Kezdhetem a Gnobuntu frissítését.
Rowon