Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Érdekes, nekem meg egyedül a Mint volt az összes közül, ami simán működött már telepítés után, hozzá se kellett volna nyúlnom, persze, ha kutyulgat az ember, a helyzet változhat, de megölni se túl könnyű! Biztosan gépfüggő dolog ez.
A Linuxban éppen az tetszett meg sok esztendővel ezelőtt is, hogy nem tett különbséget az emberek között, inkább a nyíltságot, a barátságot sugározta pont ez a két kiemelt szó az, amiről el lehetne polemizáni az általad linkelt esetnél is!
Elég marginális és régi infó ez az állásfoglalás, nem gondolnám, hogy emiatt támadás érné a Mintet, az utóbbi években legalábbis nem írtak ilyenről.
Biztosan van, aki úgy választ disztrót, hogy írek, olaszok, oroszok csinálták vagy épp manók!

Én eleinte próbáltam magyar disztrót választani, de nem nagyon jött össze, minap például kijött egy új BlackPanther is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon