Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Akkor 2 dolog lehetséges, vagy az iso fájl jött le hibásan vagy hibásan lett kiírva (vagy a média vagy az író progi végett, tavaly pl Brasero-nak (még a 13-as Mint alatt, de más Linuxos író progival is tapasztaltam) még volt egy olyan bugja, hogy hiába állítottál be akármilyen fix írási sebességet, mindenképp az író maximális sebességével írt végül, így jó eséllyel kuka lett a média, nem tudom azóta ezt javították-e, elvileg menet közben írja az írási sebességet, de az eltelt időből is lehet következtetni, hogy túl gyors volt-e
).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Rowon