Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csyo

senior tag

válasz tolvaj! #2693 üzenetére

En is igy gondoltam, de veletlenul lecsuktam a laptop fedelet, es a gep leallt. Meg nem allitottam be, hogy a fedel lecsukasakor ne kapcsolodjon ki.

Ujrainditottam, es ekkor elindult a tepeito CD! (pedig ez mar a tizedik ujrainditas volt)

ELndult a Live valtozat siman. Telepitettem is a Linux Mintet. A vegen kiirta, hogy nem tudja a bootvalamit betenni a kijelolt szektorba, valasszak masikat, vagy hagyjam ki.
    Valasztottam masik szektort, telepult.

A gep most ujraindul, irta, es vartam, h megtortenjen. Leallt a gep, es nem tortent semmi sem ujrainditaskor.

A kurzor villogott 10 percig a bal felso sarokban.

Nah, sebaj, turelmesen hard reseteltem, aztan ujrainditottam.
    Semmi. Se a telepito, sem a rendszer nem indult ujra.

Kb husz alkalommal inditottam ujra es ujra, a lemez felporgott, de egy ido utan mar a biosba sem tudtam belepni, odaig sem juott el.

Meg tovabb probalkoztam, de mar nagyon ideges lettem, legszivesebben az ablakon vagtam volna ki a laptopom a teleipolemezzel egyutt.

Hard reset a laptpon.
    Kivettem az aksit, 2 percet vartam, visszatettem, vartam.

Most mar a laptop el sem indult ezutan.
    Itt mar feladtam. Kuka.

Akku ujra kiszed, 5 percre, aztan ujra vissza 5 percre, 1 percig nyomtam a bekapcs gombot

Vegul skerult elindulnia, bejott a bios.

Kivalasztottam, hogy networkrtol bootoljon, persze arrol nem tudodd. Nyomtam egy esc-et, es erre csodak csodaja, elindult valahogy a telepitolemez.
    Bejott a Live ujra, es telepitettem ujra a Lime-t.

Most ez van a gepen fent.

Nem tudom mit a baja a lemeznek, v a gepnek, hogy 30-40x kell ujra meg ujrainditani, es csak a masodik telepites lesz sikeres.

Az ubuntuval is hasonlokeppen jartam, 3x kellett ujrainditani a telepitest, mert nem indult a rendszer, csak a kurzor villogot.
    Le sem allt magatol a gep, ki kellett kapcsolni a power gomb hosszan nyomasaval.

harmadik alkalommal sikeresen telepult az ubuntu.

Most meg a mintet kellett ketszer telepiteni, es rengetegszer inditgatni.

Vajon az olvasofej kezd meghalni benne, vagy a cpu, vagy mi okozhatja ezt a hibat?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés