- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
válasz
tolvaj! #2693 üzenetére
En is igy gondoltam, de veletlenul lecsuktam a laptop fedelet, es a gep leallt. Meg nem allitottam be, hogy a fedel lecsukasakor ne kapcsolodjon ki.
Ujrainditottam, es ekkor elindult a tepeito CD! (pedig ez mar a tizedik ujrainditas volt)
ELndult a Live valtozat siman. Telepitettem is a Linux Mintet. A vegen kiirta, hogy nem tudja a bootvalamit betenni a kijelolt szektorba, valasszak masikat, vagy hagyjam ki.
Valasztottam masik szektort, telepult.A gep most ujraindul, irta, es vartam, h megtortenjen. Leallt a gep, es nem tortent semmi sem ujrainditaskor.
A kurzor villogott 10 percig a bal felso sarokban.
Nah, sebaj, turelmesen hard reseteltem, aztan ujrainditottam.
Semmi. Se a telepito, sem a rendszer nem indult ujra.Kb husz alkalommal inditottam ujra es ujra, a lemez felporgott, de egy ido utan mar a biosba sem tudtam belepni, odaig sem juott el.
Meg tovabb probalkoztam, de mar nagyon ideges lettem, legszivesebben az ablakon vagtam volna ki a laptopom a teleipolemezzel egyutt.
Hard reset a laptpon.
Kivettem az aksit, 2 percet vartam, visszatettem, vartam.Most mar a laptop el sem indult ezutan.
Itt mar feladtam. Kuka.Akku ujra kiszed, 5 percre, aztan ujra vissza 5 percre, 1 percig nyomtam a bekapcs gombot
Vegul skerult elindulnia, bejott a bios.
Kivalasztottam, hogy networkrtol bootoljon, persze arrol nem tudodd. Nyomtam egy esc-et, es erre csodak csodaja, elindult valahogy a telepitolemez.
Bejott a Live ujra, es telepitettem ujra a Lime-t.Most ez van a gepen fent.
Nem tudom mit a baja a lemeznek, v a gepnek, hogy 30-40x kell ujra meg ujrainditani, es csak a masodik telepites lesz sikeres.
Az ubuntuval is hasonlokeppen jartam, 3x kellett ujrainditani a telepitest, mert nem indult a rendszer, csak a kurzor villogot.
Le sem allt magatol a gep, ki kellett kapcsolni a power gomb hosszan nyomasaval.harmadik alkalommal sikeresen telepult az ubuntu.
Most meg a mintet kellett ketszer telepiteni, es rengetegszer inditgatni.
Vajon az olvasofej kezd meghalni benne, vagy a cpu, vagy mi okozhatja ezt a hibat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX RUBOXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest