Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Dune 2, anno 30 évvel ezelőtt játszottam egy vállalati gépen. Anyám gyerekként éppen nem tudott hová tenni, így bevitt egy napra a munkahelyére. Az egyik céges számítógépen voltak játékok és pont a Dune 2 is ott volt. Nyilván azon kívül, hogy az éppen aktuális mentéseit szétbarmoltam az eredeti usernek (
) nem igazán értettem belőle sokat, de jól szórakoztam. Azóta is remélem, hogy voltak az illetőnek mentései floppy lemezen. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a Dune 2 ez nekem nem volt meg,
lehet már beleesik a 12 év kényszerszünetembe!
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni. Igen, azért is jó kezdőknek, ha a Rendszerbeállítások-on belül kezeli az új kerneleket, mert ott csak azok érhetők el, amik nem okoznak problémát. Bár alapesetben máshonnan, mondjuk Ubuntutól, raknak fel kernelt, az se kéne problémát okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Keychron egerek bemutatója
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem igazán értettem belőle sokat, de jól szórakoztam. Azóta is remélem, hogy voltak az illetőnek mentései floppy lemezen.
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni.
Rowon