- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Szerintem nem gyanús az, valami támogatási alapon népszerűsítik az szabad szoftvert időseknél és diákoknál.
Minden gyanús, amit ezek a jótevők nyújtanak! De mint említettem, nem nagyon lesz ez széles körben propagálva sajnos, mert még így is valóban hasznos lenne ez sokaknak.
legalább rajtad kívül is használja majd még valaki a mentás Cinmanót
hahahaha..............

Azért a kiválasztásban valaki tényleg hozzáértő lehetett és ez méltányolandó. Most nem azért, mert Mintfan vagyok, hanem amiatt, mert tényleg magasan a legfelhasználóbarátabb a Mint.

Ez elég fura, hogy különböző weboldalaktól meg akarják védeni a felhasználót, kíváncsi lennék én ara a blacklist-re, amik a ormány szerint károsak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon