- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #11426 üzenetére
Az Appimage ezzel szemben egy telepítés nélkül futtatható fájl - hasonló mint a Win.-es portable app
Sorry, tényleg igazad van, épp a minap ki is próbáltam egy ilyet valakinek a kérdésével kapcsolatban! Na jó, szóval ez volt a tudtam csak nem sejtettem kategória nálam!
Ez a sandboxos dolog meg, hogy egyszer rak fel magának egy külön kis disztrót, ez úgy nagy vonalakban megvolt, köszi! Viszont jó, hogy leírtad, mert sokan nem tudják és itt amit leírtak 2 hete, azt már senki nem fogja látni!
Ezek azt biztosítják hogy a programok tudjanak olyan apróságokat használni mint a hang, a képernyő, és így tovább (pl. GTK3, d-bus, X11, Wayland, Pulseaudio).
Na ugye!? Egy kis disztró a nagyban! Kellene a ragyának. Ebben igaza van a nagyArchúaknak, hogy mindenki olyan disztrót használjon, ami a frissítési módszerével biztosítja a hardverek működését. Emiatt is bőven elég lenne azoknak Arch és klónjair használni, akinek nagyon új hardverei vannak. No de a hype meg a hűdejó, ha egész nap frissíthetek valamit érzés.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest