- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
ubyegon2 #11294 üzenetére
Dedikált alatt azt értem, hogy az a rendszer csinálja az összes többinek az indítását is, szóval amelyik elsőként indul. Ezt kell alapesetben aktualizálgatni, a ténylegesen frissített rendszer mellett is.
Szerintem félreértettetek. Én senkit nem akarok rábeszélni, hogy velem értsen egyet. Mindenkinek szíve joga, hogy a saját rendszerén úgy oldja meg, ahogy neki szimpatikus. Nekem az jön be, ha nem kell manuálisan alá dolgoznom, végül is az egész GRUB szkript csokor azért van, hogy automatizálja a feladatot. Én a saját problémámra kerestem megoldást, mert nem tudtam pontosan, hogy a GRUB hogyan viselkedik. De kiderült.
Nekem nem tűnik bonyolultnak, ha telepítéskor nem a hda-t jelölöm ki a GRUB-nak minden esetben, hanem a hda1-et, hda2-t, stb. Ezekhez, ha nincs vele más célom, hozzá sem kell nyúlni, pont elég amit saját maga csinál minden egyes frissítéskor.
Vicces ez a 2 másodperc amit írsz, mert az "átbootolok, újratelepítem, visszabootolok" azért nem 2 másodperc, azt te is érzed. Nekem annyival jobb, hogy semmi ilyet nem kell tennem. Csak újraindítom a kernel frissítésen átesett rendszert, és kész. NEKEM ez egyszerű, praktikus és biztonságos is, mert egyik sem fog beleírni a másik konfigjába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged