Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
sudo inxi -FGmxxx kimenet lenne az igazi, mert a sudo nélküli nem mutat semmit a memóriából.
Amit eddig elfelejtettem mondani, hogy dp->hdmi alakítóval van a gép a tv-re kötve.
Ez kicsit talán belekavarhat a dologba valóban, bár normál esetben nem kéne neki. Csak gépen nézve is akad?
Megpróbáltam felrakni a i965-va-driver mellé felrakni a i965-va-driver-shaders-t, de a kettő együtt nem lehet fent.
Gyanítottam, hogy a kettő nem megy egymás mellett, gyakorlatilag ugyanazokat a kártyákat hajtja meg mindkettő, nem hiszem, hogy valami változna a másikkal, főleg a fentiek fényében.
Esetleg vga monitorozásra van valami mód?
Ez alatt mit értesz pontosan? Az adapter működik, csak nem tökéletesen, ezt nehéz lesz monitorozni, erre nincs tippem.
ezeket a terminal kimeneteket talán meg lehetne nézni, hátha ír ki valami hibát:
journalctl -b -p 3
dmesg
cat /var/log/kern.logEzek hosszúak lehetnek, pastebin-nel rakd be ide.
-
edari
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen mindegyik: alap, vlc, smplayer.
X264-eseket nézünk per pill, ezek akadnak.
Amit eddig elfelejtettem mondani, hogy dp->hdmi alakítóval van a gép a tv-re kötve.
Megpróbáltam felrakni ai965-va-drivermellé felrakni ai965-va-driver-shaders-t, de a kettő együtt nem lehet fent.Esetleg vga monitorozásra van valami mód? Ha valóban az a probléma, és nem esetleg codec vagy valami más szoftveres.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon