- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #10109 üzenetére
sudo inxi -FGmxxx kimenet lenne az igazi, mert a sudo nélküli nem mutat semmit a memóriából.
Amit eddig elfelejtettem mondani, hogy dp->hdmi alakítóval van a gép a tv-re kötve.
Ez kicsit talán belekavarhat a dologba valóban, bár normál esetben nem kéne neki. Csak gépen nézve is akad?
Megpróbáltam felrakni a i965-va-driver mellé felrakni a i965-va-driver-shaders-t, de a kettő együtt nem lehet fent.
Gyanítottam, hogy a kettő nem megy egymás mellett, gyakorlatilag ugyanazokat a kártyákat hajtja meg mindkettő, nem hiszem, hogy valami változna a másikkal, főleg a fentiek fényében.
Esetleg vga monitorozásra van valami mód?
Ez alatt mit értesz pontosan? Az adapter működik, csak nem tökéletesen, ezt nehéz lesz monitorozni, erre nincs tippem.
ezeket a terminal kimeneteket talán meg lehetne nézni, hátha ír ki valami hibát:
journalctl -b -p 3
dmesg
cat /var/log/kern.logEzek hosszúak lehetnek, pastebin-nel rakd be ide.
-
edari
őstag
válasz
ubyegon2 #10109 üzenetére
Igen mindegyik: alap, vlc, smplayer.
X264-eseket nézünk per pill, ezek akadnak.
Amit eddig elfelejtettem mondani, hogy dp->hdmi alakítóval van a gép a tv-re kötve.
Megpróbáltam felrakni ai965-va-driver
mellé felrakni ai965-va-driver-shaders
-t, de a kettő együtt nem lehet fent.Esetleg vga monitorozásra van valami mód? Ha valóban az a probléma, és nem esetleg codec vagy valami más szoftveres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest