- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Amikor a friss telepítés után először bebootol a Linux Mint Cinnamon, akkor az első utam a Synapticba vezet és egy összevont mozdulattal gyökerestől leszedem a Timeshiftet és felteszem a Gpartedet. Utána már minden jó. Mondjuk még egy Wine, Winetricks, mfc42.dll telepítése után egy aktuális IrfanView telepítés kell nekem és azután már összkomfortos a rendszer.
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #13025 üzenetére
Tény, hogy stabil, megbízható, könnyen kézreálló disztró a Linux Mint. Egyetlen szépséghibája, hogy nem rolling. Végül felvettem a kesztyűt és csakazértis az öreg Sony Vaiomra Calam-Arch scripttel egy archot feltettem, miután kicseréltem benne a billentyűzetet egy használt fehér billentyűzetre. Csinos lett. Fekete noti fehér billentyűzettel. Az is jó, de sokkal munkásabb a beállítgatása. A Mint viszont teljesen készen van, megy mint az óra.
Ez a két kedvencem a linux mint cinnamon és a calam-arch. A mint telepítő sokkal megbízhatóbb, mert netkapcsolat nélkül is működik. A calamares telepítő online kapcsolatból szedegeti le a telepítendőket és ha éppenhogy csak megy a net akkor megőrjít az órák hosszat tartó telepítéssel és nem szól ki, hogy Öregem kár a benzinért, már ne vegyél be több xanaxot, hanem állítsd le most ezt a telepítést. ui: ez az avatarod most pont jó. Egy darabig ne cseréld le szerintem.#13023 BigManus :
Üdv!
-
csixy
addikt
Száz szónak is egy a vége. A Linux Mint a legjobb. A num lock hibás Sony Vaio bootolás közben tele nyomja billentyűzet puffert + jelekkel emiatt gyakran elakad a boot folyamat.Többnyire a win10 boot meghal kék hátteres röhögő C: betűvel (azt hiszem ezt a régebbi rendszereken generális faliórának becéztük) , az eddig próbált linux telepítések csak a bootolás közbeni num lock bekapcsolás , vissza nyíllal nyomkodva törlés és num lock ki és bekapcsolás segítségével indíthatók el szerencsés esetben. ..... Nade a Linux Mint Cinnamon le sem x@rja ezt a problematikát , nem foglalkozik a num lockkal, indul mint az óra és szépen teszi a dolgát.
-
csixy
addikt
Szia most már jó majdnem minden. De most meg a windows nem áll le, hanem visszabootol. Kerülget a guttman.
Ha át bootolok mintbe, akkor abból le le het állítani. -
csixy
addikt
BUÉK ! Sziasztok!
Frissen telepített legacy 20Uljana cinnamon csinál automatikusan swap file-t, ha nincs swap partíció? A trimmelést automatikusan beállítja?
#12993 ubyegon2 :
Üdv Egon ! Már hiányoltalak. Volt egy kalandom a rollingokkal, a fiam öreg sony vaio gépére akartam tolni w10 mellé, de beletört a bicskám, tehát megint itt ... A linux mintet szeretem, csak kár, hogy nincs belőle rolling verzió. A vaio kicsit sérült . Valami baj van a num lock és ebből is a + bilentyűvel. Bootolás közben kétszer meg kell nyomni a num lock billenytyűt, hogy megjavuljon. Ellenkező esetben lehet hogy nem bootol be, mert tele nyomja a puffert + jelekkel, utána meg nem működik a + billentyű. Hát ez van, kicsit véres a nyaka, de egyébként jó a vas. Még békebeli legacy. Tettem bele egy samsung 860-as SSD-t. -
csixy
addikt
válasz
Frawly #12568 üzenetére
Darwin óta tudjuk, hogy a genetikai anyag másolása és újrahasználatba vétele során hibák keletkeznek statisztikai módszerekkel kimutatható gyakorisággal és jellegzetességgel és ettől halad előre a kipróbálások során az evolúció. Sajnos a számítástechnikában ez a módszer mindig csak katasztrófához vezethet. A hibák hibájából csak a hibák hatványa lesz. ... Ennyit a képfájl visszaolvasásáról és újra használatba vételéről.
-
csixy
addikt
Egy Asrock E350M1-es múzeumi alaplapocskát szerkesztettem be az Acer emachines dobozkámba a régi atomos alaplap helyett. Most flasheltem rá a "legújabb" 2014-ben keltezett 2.10-es BIOS-t. Hát egy erőmű lett. Kidobtam belőle a DVD drájvot, benne hagytam a 160 gigás hitachi HDD-t, lett bele az öreg 30-as corsaire SSD, a 128gigás flexelt samsung470-es SSD és egy 500gigás Samsung 860 evo. Csak Legacy telepítéseket követtem el. Került rá egy Mint 20-as Cinnamon és egy Cinnamonos Reborn os. Tökjó lett. Egy a bajom : A fényerőt hogy lehet lejjebb venni?
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #12506 üzenetére
A manjarót már nem kedvelem. A reborn os szerintem tisztább érzés. Ha neked nem szimpi, attól függetlenül UEFI-ben lett feltolva a Reborn is és a LM20 is. Mindkettő fahajas. Valószinüleg nem fogják egymást zavarni, mindkettő Grubos és külön-külön mappájuk van az EFI partícióban. Még egy harmadik oprenncernek hagytam helyet, de az addig üres marad, amíg egy legális licencet nem kerítek hozzá valahonnan. A tippet a meta kodek telepítéshez köszönöm! Fogadjunk, hogy nem is haragszol annyira.
-
csixy
addikt
Hát azért vannak még gondok az Uljanaval (LM20). Az UEFI telepítés végén a grub telepítő elszállt. Még jó hogy az előzőleg telepített Reborn os bootmenüjébe be tudtam csalni és úgy be tudtam bootolni , ezután már a hiányzú grub.cfg-ot tudtam generálni egy grub-mkconfig -o paranccsal. A gpartedet újra kellett telepíteni, hogy megtalálja a kezét-lábát. Aztán itt lesz a kép az elszálló kodek telepítőről. De azért már nem szedem le, majd csak kigyógyul lassacskán.
A nyelvi támogatásnál az angol nyelvek kivakargatása után elfelejti a feleslegessé vált függőségeit kitörölni. -
csixy
addikt
válasz
Necronom #10835 üzenetére
Először azt kell eldönteni, hogy Legacyban, vagy UEFIben akarod a Windowst telepíteni. Ettől függően a Gparteddel MBRhez msdos, vagy UEFIhez GPT partíciós táblát kell az SSDre rátenni. Ezt így szűzen partícionálatlanul hagyva kell majd megmutatni a Windows telepítőnek, hogy oda telepítse magát.
-
csixy
addikt
válasz
LantosBerry8 #10617 üzenetére
nézz utána ... sudo
Ha nem boldogulsz, akkor telepítsd újra úgy, hogy belépéskor kérje a jelszót és ne állíts be titkosítást egyenlőrel De nézz utánna, hogy mi az a sudo.
-
csixy
addikt
Hátha valakit érdekel. Boldog lennék, ha ránézne.
Saját remaster féle. A jelszavakat mindenki változtassa meg kedvére. Jelenleg a root jelszava toor és a slax jelszava slax.
Szerintem a következők a bootolási lehetőségek:
1. MBR, Legacy esetén:
-az iso felpőrkölődik egy DVD-re (lehet próbálkozni USB-s pendrájvra , vagy egyéb USB adathordozóra való DD-zéssel {pl. mintstick} ).vagy a bemountolt iso fájlból
-rámásolódik a fő mappa (linux) egy gyökérben lévő fat32-es , vagy Ext4-es partícióra és a /linux/boot mappában elindítva windowson a bootinst.bat a fat32 esetén, vagy linuxon a bootinst.sh az Ext4-en egy bootolható eszköz keletkezik.
2. GPT, UEFI esetén:
-rámásolódik a főmappa egy üres partícióra és az azon a disken (de lehet gondolom egy másik disken is akár) lévő ESP úgy editálódik, hogy a distro el tudjon indulni Systemd boottal.Az érdeklődőknek két hasznos link:
https://www.linux-live.org/
https://www.slax.org/Köszönöm a türelmet!
-
csixy
addikt
válasz
Rimuru #10409 üzenetére
Megfrissítette magát. A grubot nem vakartam ki belőle. Az entries mappában a megfelelő akarmi.conf fájlban átírtam az initrd és a vmlinuz neveit és már az új kernel (4.15.0-43-generic) bootol. Bootolás közben kiír egy csomó hibát,de ez egyenlőre nem érint meg engem annyira.
-
csixy
addikt
Feltennék pár durva képet, mert nem szeretek sokat beszélni. Egy frissen telepített UEFI Grubos Linux Mint Cinnamon Tessát ,amit két másik systemd bootos Antergos ( plasma és cinnamon) mellé egy harmadik partícióba telepítettem egy USB-s vinyóra, a főgépre telepített LMintből kissé megerőszakoltam és elindult systemd boottal !!!! Nagyon örülök neki , de az lenne a kérdésem , hogy mi fog majd történni , amikor kernelt fog frissíteni ???? Leirtsam-e róla a grubot és hogyan?
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #10392 üzenetére
Így-így valahogy , az egyértelmű amit írsz az MBR-es rendszerek egymásra kuppantásáról, "de ez úgymond még csak a hagyományos Newton-féle 3 dimenziós rendszer" amit észlelsz, de az UEFI-vel egy újabb dimenzió lép be ebbe a dologba, ami úgy egyben túl bonyolulult , de egy-egy dimenziót az összesből ki-ki hagyva valójában abban a spec nézetben töredékes egyszerűséggé válik, de azt még külön át kell tekinteni , hogy értelmezni tudjuk. Hozzátartozik, hogy valószinüleg mindannyian csak ugyanazt az egy spec nézetet használjuk ebből az UEFI komplexitásból.
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #10381 üzenetére
Most épp egy Linux Mint Tessa Cinnamont működtetek a HP250-es gépen egy USB-s vinyóról , amit UEFI módra telepítettem Grub2-es bootloaderrel , de már annyira a saját fenekébe harapott a grub menűje, mert már a másik vason is frissítette magát közben valamikor, hogy itt most nem tudtam a hagyományos grub menűből olyan sort elindítani , hogy bebootoljon. Végül a Boot From EFI file ... 0HD Part 1 blablabla ... <EFI> ... <ubuntu> ... grubx64.efi útvonalon sikerült elindítani őkelmét. Szóval érdekes ez na. Ezek után lefuttattam egy sudo update-grub parancsot és most meg mindegy hogy az F9-es bill megnyomása után melyik sort választom újraindításkor a három UEFI-sor közül mindenképp elindul a Tessa, csak nem tesz be közben grub menüt , hanem egyből elkezd maga után kutakodni és elindul. .... Persze lehet hogy csak a késleltetésen kellene állítani.
-
csixy
addikt
válasz
scabiosa82 #10165 üzenetére
Válaszd ki hozzá az l100-as drivert , hátha jó lesz. Az l365-ös megy vele.
-
csixy
addikt
válasz
scabiosa82 #10159 üzenetére
Ízlések és pofonok különbözőek --- Én külső egér nélkül béna vagyok.
-
csixy
addikt
Próbálj meg belépni kata helyett root néven és a megszokott jelszóval.
-
csixy
addikt
Egy asus vivobook x541-es 4giga ráhegesztett RAMmal 81 ezer forint. Ki kell szedni az aljából a 10 csavart , aztán felnyitván mutatóujj körömmel körbe kell húzni a fedlapját és az mint a celofán a befőttes üvegről feljön, vigyázva szétvenni , vigyázni a kettő darab nejlon lapos szalagkábelre. Cd helyére egy caddy és bele egy SSD-t tenni. Linux alá ír-olvas beszél. És csinos lapos a lapos.
-
csixy
addikt
Vagy Manjaro LXDE.
-
csixy
addikt
Köszi. Most már így néz ki. Szeretnék egy olyan widgetet ami egy szép függőleges sávban teszi ki az adatokat. Még nem éreztem rá , hogy ezt hogyan kell telepíteni. Még egy dolog: nekem nincs .conkyrc fájl a ~home/user/ mappában,ill eddig nem találtam sehol. A ctrl/h kapcsolóval már láthatóvá tettem a rejtett fájlokat.
-
csixy
addikt
Van egy ilyen rendszerem. A felbontás 1366x768. Adjon már valaki egy szájbarágós működő jobb oldalsávos conky lépésről lépésre telepítést . A kérésem még az lenne hogy újraindítás után is kapásból ott legyen a képernyőmön az alkotmány . Köszi !
Ennyit sikerült elérnem , de még ez a vacakka is újraindítás után eltűnik . -
csixy
addikt
válasz
KFeri22 #8828 üzenetére
Vagy még egyszerűbb ,ha a win10 újratelepítése előtt bedugsz a működő linux mellett egy pendrájvot (mondjuk hogy ez pl a /dev/sdb)
Ezután parancssorba:
sudo grub-install /dev/sdb
sudo update-gubEzután a pendrájvról is működik a grubod.
Ezután jöhet a vin10 újratelepítés
Ezután bebootolod a linuxodat a pendrájvról és
sudo grub-install /dev/sda
sudo update-grublátszólag ez sokkal egyszerűbb
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #8161 üzenetére
Ha lesz eleje, meg teteje és segítetek kikaparni a gesztenyét a tudatlan fejemmel, akkor megírom. !
Az első segítség tehát az lenne, hogy hogyan lehet a live linux mintben lelhetni mindösszesen egy felhasználót , akinek nincs alapból root joga , de tagja a sudo csoportnak ????
A második hogyan lehetne elérni , hogy az Ext2fsre formázott casper-rw címkéjű partíció bootolás után egyből felcsatolt állapotban legyen találva.
???????????????
#8163 King Unique:
Már a multisystemet is próbálgattam nem sok sikerrel -
csixy
addikt
válasz
King Unique #8159 üzenetére
Igen! A rátelepített linux és a yumi partíció bootját sajnos nem tudom egybevonni, mert vagy egyik, vagy a másik van az MBR-ben. Ha a yumi grubot használna , akkor biztos össze lehetne szerkeszteni a kettő bootot,de a yumi isolinuxot használ sajnos. Így maradt az a kényszermegoldás hogy az egyik live linuxot bővítem meg egy 24 gigabájtos casper-rw partícióval. Kezd működni, de még valahogy a Live Linux Usert kéne belőle kiluxálni.
-
csixy
addikt
Egy USB-s SSD-re telepítettem Yumival Persistens módban egy 32 bites Linux Mint XFCE Sonja 18.2 live rendszert úgy hogy egy Ext2-es casper-rw címkéjű partíció-t használ a casper-rw file helyett (ezt a fájlt töröltem az eredeti mappából) . Azt hogyan lehet elérni, hogy automatikusan csatolja a casper-rw partíciót?
Csináltam egy új usert, de bootolás után mindig először a Live session userbe van bejelenkezve, ebből kell kijelentkezni és utána tudok belépni az új User fiókba, ezt a senki nevű usert betettem a sudo csoportba.
Hogyan lehetne egyből ebbe a fiókba bootolódni?
Törölhető-e a Live session user akinek a neve mint ?
Lehet-e majd ennyi mahinálás után ezt a rendszert egyben telepítőként is használni? -
csixy
addikt
Köszi mindenkinek! Este biciklizés után korigálgatom a dolgokat.
-
csixy
addikt
válasz
Joker88 #8073 üzenetére
Vagy wine felrak, winetricks felrak, winetricks-ből mfc42.dll felrak ( közben egy wine geckot fog hiányolni , azt majd egy német nyelvű karatty-ból fogja telepíteni és emiatt a "JA" gombra kell majd kattintani ), majd az irfanview32 bites.exe ( + lang hungaian exe és a 32 bites plugins.exe telepítése) után az irfanview mindent tud, mint a windowsban .
Bocsi egon2 . Ezt azért ha lehet ne töröld ki! Üdv Pista.
-
csixy
addikt
válasz
Dhampir #7817 üzenetére
Az enyének még hangja nincs. A 4.11-es kernelekkel előkerül a driver ,de mégse szólal meg és videók akadnak vele. A korábbiakkal minden jó csak nincs hang driver. Pedig léteznie kell linuxban már neki mert korábban Manjaróval egy kernel erejéig volt hangja. De egyenlőre így is jó nekem.
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #7801 üzenetére
Köszi! Én is rátaláltam az UKUU-ra és fenn van a 4.11.7-es meg a 4.11.1-es kernel. A drájver és a hangkártya is meglett, , de nincs szeerinte hanglejátszó. Az Alsa melyik komponensét kell feltenni? Már fenn van egy csomó belőle , de mi az ami szükséges ? Ja aq 4.11.7-eseel le van dögölve a youtube .... nem játszik le.
-
csixy
addikt
Fent van a linux mint 18.2 sonja mate 64 bites.
Szabad-e? és hogyan lehetne mondjuk a 4.11.1-1 es kernelt feltenni . Ha sikerülne ,akkor feltehetően lenne benne driver az intel SST audio vasamhoz (ACPI\VEN_8086&DEV_22A8 ACPI\808622A8 ) és lenne hangja a kis kütyümnek. -
csixy
addikt
válasz
VaniliásRönk #5127 üzenetére
Intel HD3000
Intel Celeron 1000M 1.80GHz -
csixy
addikt
A Mate most jó eddig.
Lehet, hogy sok a cinnamon a vasamnak? -
csixy
addikt
válasz
VaniliásRönk #5124 üzenetére
HP250G1, 6giga RAM, SSD-n egy Extended logikaiba pakolva. A swap partíción osztozkodik egy ubi mate 64 bitessel, azzal semmi gond nincs. Megpróbálok helyette egy Rosa Mate 64bitest.
-
csixy
addikt
A LMRosa cinnamon 64 bites nem 100-as nálam . Hol ez hol az nem veszi a kanyart.
Most a frissítéskezelő nem szedett le mindent. Aztán a synaptic sz@rt be , nem indul el , jelszót sem kér. Dühömben leszedtem , erre eltűnt a mint update is , meg a szoftverközpont is. -
csixy
addikt
Linux Mint 17 Mate 32 bites verzióját telepítettem egy 16 gigás pendrájvra egy 64 bites notin úgy mintha egy vinnyóra telepítettem volna, azért elcsippentettem neki egy 3 gigás swap partíciót a vinyó végéből. Beletelt egy nemkis időbe mire felreszelte magát a pendrájvra. A bootmenedzserét is a pendrájra telepítettem, így ha nem taposok az ESC billentyűre bootoláskor, akkor egyből a windows bootol. Most hogy a browser.cahe át lett paterolva a memóriába simán ramdiszk nélkül , egész kellemes lett a linuxszal a netelés.
6 giga RAM van a masinában.
A kérdésem az lenne , hogy egyáltalán szükség van-e a swap partícióra, vagy azt akár meg is lehet szüntetni?
-
csixy
addikt
válasz
caindwan #882 üzenetére
Szia !
Biztosan azért, mert csak egy billentyüzeted van egyenlőre.
Menu … Beállítások … Region&Language … Billentyűzetkisztások … Lent a bal sarokban a + jelre kattints és itt hozzá tudsz adni másik billentyüzetet. Ezután már kijelzi az aktuálisan kiválasztott billentyűzetet és át is lehet vele váltani.
-
csixy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #878 üzenetére
Hát a gyári driverekkel tényleg meggyűlt a bajom.
Mindegyik jól működik , de leállításkor szétx@rja a vinyót. Bootoláskor gyógyítgatja magát.
A végén felraktam az nvidiás gyári leírás szerint, az meg még a tartalék beállításaimat is szétqourta.
Kínomban ujra telepítettem az egészet , de a meghagyott /home partíció miatt harmadszor is meg kellett izzadnom és mégegyszer ujra húzni , de előtte menteni az értékeimet. Most már okultam és még csináltam egy /data partíciót is . Abba raktam a képeket, dokumentumokat ,zenéket satöbbi. A /home/user mappából csak linkekkel hivatkozom rájuk. Hát ez tancélos volt. -
csixy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #878 üzenetére
Abbiztos, hogy nem vagyok egy guru. De azért nem is az első linuxom , már így 55 után.
Ráadásul annyira láma vagyok , hogy nem is értem, hogy most milyen melóba nem kellene belevágnom.
Mikor épp most javult meg minden.
Meló meg lesz , mert a GIMPet nagy ívben kerülöm. Irfanview függő vagyok. Úgyhogy belevágok egy wine telepítésbe, s ha jól sejtem , akkor még a végén majd át is kell vágnom őkelmét valami fájl átnevezés félével, hogy az irfanview legujabb verziója futhasson. -
csixy
addikt
Miért nem áll le ez úgy ahogy kell?
Linux Mint Petra Cinnamon 64 bites verzió van fenn. -
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #863 üzenetére
Köszönöm !
Sikerült. Nagyjából most így néz ki.De azért nem felhőtlen.
Főleg a leállítással vannnak gondok. Gyakran el kell durvulnom és hosszan nyomni a bekapcsoló gombot.
Lehet hogy türelmasen végig kellene várnom még végigbögyőzi magát és mégis szépen leállna?A másik gond, hogy amióta az nvidia-319-updates kártyadrivert feltettem , azóta belépéskor először mindenáron be akar léptetni konzolba, de aztán kivárom, csakazért se teszek semmit és végül beléptet a cinnamonba.
Bootoláskor gyakran egy csomó hibát javítgat. Lehet , hogy a durva lelövés miatt?
-
csixy
addikt
Az ubuntu 12.04.3 LTS mate felületen az ujabb monitorkártya zárt eszközmeghajtót beaktiváltam és elszállt az X.
Ahhoz buta voltam, hogy megcsináljam.Mérgemben feltolam rá a Petra cinnamon verzióját. A /home partícióm maradt. Sikerült megcsinálni. Nem látom , hogy mi a különbség a mate és a cinnamon között. Mi is csak úgy slágvortokban?Egyenlőre teszik a cinnamon. Egy kérdésem máris van.
A kukát hogy lehet elővarázsolni ? -
csixy
addikt
Angol qwerty billentyűzetem van. Az ékezetek miatt gyakran billentyűzet kiosztást kell váltanom. Van valami billentyű makró amivel az erre a célra szolgáló egerészést ki lehetne váltani? Vagy a legjobb makró erre az alkoholos filctoll?
-
csixy
addikt
wine1.5.22
Van-e lehetoseg arra , hogy a winetricks segitsegevel kicsit csalafintan feltett IrfanView 4.35-hoz valahogy a magyar nyelvi dll-t es a plugins mappat beszerkesszem? -
csixy
addikt
Szoval, ha a talcat felulre helyezem es a sima menut ragasztom ra , akkor ott vagyok a kedvenc gnome 2-es feelingemnel.
Sot akar mind a haromfajta menut is felragaszthatom ....
Mas: a rendszer a regi /home particio megtartasaval telepitettem. Mar mindent atpateroltam a regi user mappabol az uj user mappaba, a rege user ures mappajat hogyan tudom megszuntetni ?
Kukaikont hogy tudok kitenni az asztalra?
-
csixy
addikt
Udvozlet !
Na felment a Mint 13 32bites mate egy dell latitude d600-ra.
Eddig tetszik, de en eddig egy masik mate feluletet ismertem, az nekem kenyelmesebb volt.
Elotte a cinnamonnal probalkoztam , de abban nem indult el az x. Mondjuk nem ertem, hogyha telepites kozben van x , akkor ujraindulas utan miert nincs.Good Night Everybody !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest