- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolléga nemrég rakott fel Mint-et, de meggyűlt a baja a használatával, no de azzal kapcsolatban miért nem kérdezett? Éppen erre van ez a topik fenntartva! Ilyenkor ez a megoldás, hogy visszarakom a Wint? Na ne szórakozzatok már.
Ha a Mint-en belül kérdez, azzal semmi gond nincs, de ugyan ne itt irkáljuk már le, milyen Wines fájlokat és hol lehet megtalálni! Ez gondolom a Windowsos topikokban is hasonlóan működik és biztosan okkal van így. Nem? De!
de ő most linuxból akar akármilyen (nem feltétlen windows) telepítőt csinálni.
Értem, akkor írd le szépen, milyen programokkal tudja ezt itt megoldani, ennyi tartozik kb ide. Legalábbis szerintem, de igazad van, végülis jó ideje nem az én dolgom ez már itt sem. Legyen akkor a topik minden szar gyüjtőtopikja. Ilyenek miatt hagytam eddig is a fenébe az ide való írkálást, most is ez maradt.
(az meg talán az én tetüségem, hogy rohadtul nem érdekel, ki hogyan mikor és milyen Windowst akar telepíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest