Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerencsére városi gyerek voltam, de rohadt kicsi voltam, mikor száműztek egy igazi faluba pár hétre, utána meg bekerültünk nevelőfater családja okán falusi környezetbe, igaz végig városban éltem. Szóval nekem ezek a mezei munkák nagyrészt elkerültek, de nem eléggé, például pótkocsis IFA trágyát kellett hozni a dohányföldre meg hasonlók....bloááá
Ja és ezek a nagyszerű saját borok, tyűűű azannya, azok milyen rettenetesek tudtak lenni.
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna!
Rowon