Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A háttérképpel nem lenne baj magában, szerintem szép (nekem kicsit nőies lenne, de az én vagyok), és megy a zöldes Cinnamon-témához is, amivel a Mint jön. Csak a háttérkép-beállításoknál jelöld be, hogy húzza szét akkorára (a képarányokat megtartva), amekkora az asztal felbontása (a nem lokalizált Mintben angolul best fit vagy talán fill néven fut ez az opció, nem tudom minek magyarították). A Conkyban nem látok kivetni valót szemre, bár azt nem értem, hogy pontosan mit szeretnél benne megvalósítani, ami nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Pánik a memóriapiacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon