Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
ha mar beneztek ide, a lilo.conf-ba mit kell beírni, hogy 5 sec után automatikusan elinduljon a gép mert van benne valamilyen timeout de oda hiaba irtam bármit. nem nagyon vettem észre, hogy csinalt volna valamit...
-
vtechun
veterán
slackware-ben a halt parancsra nem kapcsol ki a gép, csak eljut odaig, hogy a kapcsoljam ki a gépet...vagymi... miért nem kapcsol ki teljesen?
-
vtechun
veterán
2-en tudunk hozzaferni a géphez, én meg a haverom, én hamarabb elalszom és azt akarom, hogy ne menjen feleslegesen a gép, ha ő is alszik, mert együtt élünk :)) (nem vagyunk b**ik, csak így olcsóbb:)), meg ne lépkedjen át rajtam ezért nem jó a ctrl-alt-del, arra gondoltam, hogy ssh-n belép a szerverre és kiadja a halt parancsot amikor nyugovóra tér... Köszi az eddigi válaszokat!
-
vtechun
veterán
up! Nem igaz, hogy senki sem tudja!
-
vtechun
veterán
up
-
vtechun
veterán
hello! Érdekelne, hogy a házi linux szerveremen, hogyan tudnék a halt parancsra jogot adni egy usernek, hogy ki tudja kapcsolni a gépet.. tehát, hogy futtatni tudja. Hogyan kell ezt megoldani?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest