Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Nem fogja tönkretenni.
-
4gressor
tag
Egy kicsit OFF.
A Linuxot egy működő win XP mellé szeretném feltenni és Partition magic 8.0-val akarok helyet csinálni neki.
A gondom a következő: a pqmagic csak 1 80 gigás partíciót lát, holott egy 70g és egy 10g van a vinyón. A wincsi egy Seagate SATA 80GB. Van egy ilyen hibaüzenetem is: disk geometry error. Van valami ötletetek?
[Szerkesztve] -
4gressor
tag
Jelenleg ezt töltöm: Suse Linux 9.1 Personal.
Ebben benne van már az A64 támogatása? -
ftc
nagyúr
Mandrakenak tuti van.
-
4gressor
tag
Mostanában vettem A64 konfigot és szeretnék hozzá 64 bites linuxot tölteni.
Voltak már linuxban próbálkozásaim, de ennek ellenére igencsak kezdő vagyok a dologban.
A kérdésem az lenne, hogy mely linux disztribúciók támogatják az A64-et, illetve honnan lehet ezeket CD ISO formában beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest