Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
4gressor
tag
Egy kicsit OFF.
A Linuxot egy működő win XP mellé szeretném feltenni és Partition magic 8.0-val akarok helyet csinálni neki.
A gondom a következő: a pqmagic csak 1 80 gigás partíciót lát, holott egy 70g és egy 10g van a vinyón. A wincsi egy Seagate SATA 80GB. Van egy ilyen hibaüzenetem is: disk geometry error. Van valami ötletetek?
[Szerkesztve] -
4gressor
tag
Jelenleg ezt töltöm: Suse Linux 9.1 Personal.
Ebben benne van már az A64 támogatása? -
4gressor
tag
Mostanában vettem A64 konfigot és szeretnék hozzá 64 bites linuxot tölteni.
Voltak már linuxban próbálkozásaim, de ennek ellenére igencsak kezdő vagyok a dologban.
A kérdésem az lenne, hogy mely linux disztribúciók támogatják az A64-et, illetve honnan lehet ezeket CD ISO formában beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest