- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eljött a perc, hogy rá kellett döbbennem, hogy kb 65 giga zene gyűlt össze az egyik vinyómon a zene mappában. És sajnos egy része nincs ID3v2-vel ellátva. Van arra valami automatizált megoldás, hogy ez az állapot megszűnjön?
Azaz ráereszteni valami progit, az felismeri a fájlokat, (mint telefonon a Shazam) és letölti hozzá az albumborítót, kitölti az ID3v*-t, és örülünk...
Kézzel kicsit macerás lenne ennyi fájlt egyesével meghallgatni, youtube-on ráellenőrizni, és kézzel beírni ezeket a vackokat.
Az én hibám amúgy.Fiatal voltam, és bohó, ész nélkül ment a grab, sok esetben és csak a fájlnév alapon dolgozó lejátszókban látom, hogy épen mit hallgatok, de azok felett meg kezd eljárni az idő...
Szerk.:
(#4880) ux1
Hja, nálam most a scotch megy.
Levettem a szekrény tetejéről (régi szocos beidegződés...) egy Grants whisky-t... Hideg szódával valami isteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomato firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- általános iskolai rendszergazda
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest