Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
''Mert mondjuk nincsenek hozzá driverek meg illesztőprogramok meg kiegészítők....'' -ez ma már nem igaz. Én még nem találkoztam olyan hardware-rel amihez ne találtam volna drivert. Az újabb cuccokhoz meg már gyakran adják is, nem kell a netről letölteni. (pl.: most vettem egy Samsung lézernyomit, ahhoz is adták.)
Ha meg netezel, akkor egyenesen muszáj. Itt főleg a biztonságra és a vírusokra gondolok. Meg mondjuk az se lényegtelen, hogy Én win alatt mit szenvedtem az ADSL-lel. (Hálókátrtya-telepítés- halál, adslmodem telepítés-halál, utána axelero-val veszekedés-halál. ) Linux alatt viszont csal beírtam: adsl-setup és 5 kérdésre feleltem, onnantól kezdve tökéletesen ment. Se hálókártyával, se adsl-modemmel nem volt gond, még tűzfal is volt egyből. Ennyit a netről.
De hogy egy negatívumot is írjak: sok játék telepítése valóban macerás, le kell tölteni a netről a linuxos installprogit hozzá, de nincs mindegyikhez.
Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- BIOS topic
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest