- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Menübe kerestem gondolván, hogy beszórta magát mondjuk a segédprogik vagy a rendszer alá de nincs.
Az edit script részt este megkukkantom mert ez ahogy egyenlőre kinéz elég almás
-
gege71.hu
addikt
ld #59...ott már írtam, hogy nem tudom hol kéne fontot állítani, hogy ennél a cuccnál érvényesüljön....
Úgy látom nem a KDE rendszerfontjaiból veszi a cuccot, mert ott mindet Tahoma-ra állítottam. (vezérlőpult..betűtípusok...stb-nél mind mind tahoma, 1-et kivéve ami vmi BitStream vagy mi a csöcs...annál nincs lehetőság Tahoma beállítására)
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Bővebben: link
Erre nincs ötlete senkinek? Mi a rák van elállítódva, hogy ezek a bötűk ilyen kis ''kockásak'' Na meg ne Fahrenheitbe mutogasson már ez a weathercucc
-
gege71.hu
addikt
Na lőttem egy gyors Ubuntu képet(KDE)
Ui a superkaramba-t felraktam. parancssorból el tom indítani, de amúgy honnan indul? hol az indítóállománya?.
A liquidweather-rel meg az a gondom, hogy a fontjait nem tudom(egyenlőre) hol tudnám átállítani, mert most mindnen 2. karakter egy négyzet a menüjében és hogy majom angolszász mértékegységben nyomatja pl a hőfokot...ménemjó nekik az SI?
áhh hüjjeangolok-angolhüjjjjék 
szerk na ez a gond:
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
köszi..
bár még tök noob vagyok linuxban (húsvétkor raktam fel az első disztribemet, azúta kb 5.-ként megmaradt az ubuntu, ami ugye debian alapú) és eddig többnyire kerültem a nem .deb típusú telepítendő cuccokat, de majd leszedem ezt a tar.gz-s cuccot otthon és nekifeszülök..ideje megtanulni
Valszeg felbukkanok még majd ezügyben 
-
gege71.hu
addikt
Zsír kis topik...jobbra fel. Este lövök talán(vagy holnap) képet én is.
Kérdés (Bár már ha jól láttam Tildy is kérdezte és linkeltél is vmit, de ott vhogy nem igazodok el jól...jééé gommmba úúúdehüjevagyok
) :
szóval az az idújárásjelző előrejelzú meg tán hardwermonitor meg xmms? dokkoló cucc a desktopod jobb oldalán.
Szal azt hogyis mi is? Már láttam sokszor de még sose próbáltam utánajárni.
Ha lenne egy linked a ***.deb filera amivele feltelepíthetem vagy mittomén...megköszönném és akkor dobnám én is a csiricsáré KDE 3.4 desktopképeket. mellesleg Ubuntuval nyomom amit szeressek jól
thnx
gege
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

áhh hüjjeangolok-angolhüjjjjék 
) :