- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Üdvözlök minden fórumtársat.
Ezt a topicot 2 célból indítottam , hogy mindenki megudja mutatni másoknak az általa használt desktop-ját , és segíteni tudnjunk egymásnak a szépítésben.
Bizti lesz aki azt mondja ,ez tök fölösleges ha linux akkor consol és kész minek grafikus blablab...... , kérem inkabb tartsa meg magának a véleményét.
Kérem itt csak a különböző ablakezelők(kde,gnome,fluxbox...) kinézetét vitassuk meg.
Ha egyéb linux beállításról akarsz erdeklődni azt itt teheted meg:Bővebben: link
Én akkor kezdetnek be is linkelek két képet és lenne is pár kérdésem:
gentoo : Bővebben: link kde3.4
uhu :Bővebben: link kde3.3
1; Kérdésem a kd3.4-en hogy tudom beállítani ugy mint a kde3.3-on ,hogy a consol körül ne legyen szegély.
2; 3.4-ben külön lehet valahyogy választani a panelokat, szintén mint 3.3-ban.
Lehet hogy ezek valkinek triviálisak de sajna én meg nem jöttem rá.
Innét lehet ihletet venni: Bővebben: link
Ha kde-t használsz:Bővebben: link
Ha gnome-t: Bővebben: link
Kérlek mindig tüntesd fel hogy éppen milyen ablakazelőről beszélsz mert különben nagy lesz a kavarodás.
Tudom ,hogy nem lesz valami nagy pörgős topic , de szerintem sokaknak hasznos lesz és valljuk be azért az is számít hogy néz ki az asztal amit nap mint nap látunk és használunk.
Kiváncsian várom mások képeit.
Üdv
Batman
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Fotó állvány eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest