Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Zsír kis topik...jobbra fel. Este lövök talán(vagy holnap) képet én is.
Kérdés (Bár már ha jól láttam Tildy is kérdezte és linkeltél is vmit, de ott vhogy nem igazodok el jól...jééé gommmba úúúdehüjevagyok) :
szóval az az idújárásjelző előrejelzú meg tán hardwermonitor meg xmms? dokkoló cucc a desktopod jobb oldalán.
Szal azt hogyis mi is? Már láttam sokszor de még sose próbáltam utánajárni.
Ha lenne egy linked a ***.deb filera amivele feltelepíthetem vagy mittomén...megköszönném és akkor dobnám én is a csiricsáré KDE 3.4 desktopképeket. mellesleg Ubuntuval nyomom amit szeressek jól
thnx
gege
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest