Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Lehet, hogy marha vagyok, nem is vitatom.

Akkor szép sorjában...
Nekünk megvan az 1 évvel ezelőtti verziója.
Minek az egy évvel ezelőtti verziója? Gondolom, valamilyen Linux-disztribúcióra gondoltál. De olyan, hogy Linux, nincs. Az csak a rendszermag, ami a hardvereket kezeli. Disztribúciók vannak, rengeteg. Az, hogy melyik tetszik, Tőled függ. Ha egy profiknak szánt disztribúciót teszel fel, valószínűleg meg sem tudod mozdítani. Ugyanakkor van egy csomó kifejezetten kezdőknek szánt változat is.
Így tehát nemigen lehet 1 évvel ezelőtti verzióról beszélni.
nem is olyan rég fenn volt a gépünkön egy hónapig. nem volt jó az xp cd-nk és ezzel lehetett egyet-s mást csinálni.
Mi vol fent? Az előzőből levezetve, talán egy GNU/Linux. (Meg aztán mit lehetett mivel csinálni, és főleg, miért?
)
A Linux semilyen Windows-os fájlt nem ismer fel.
Ez meg nem igaz. Mi az, hogy Windows-os file? Már ez sem értelmes. Ha Windows által létrehozott partíción elérhető file-ról beszélsz, akkor érthető, de akkor sem igaz. FAT-partíciókat teljesen kezel, NTFS-t olvas.
Egy korábbi Windows-partíciót használok ideiglenes helyként, FAT32. Az összes ottani file elérhető.
Ha Microsoft Office file-okra gondolsz: azokat is tudom olvasni, írni. Néha nem a legjobban konvertálják át a programok, de több év Word-használat után nem zavar. (A Word sem képes normálisan beolvasni az előző verzió file-jait.)
Mivel a Win ellen csinálták.
Nem igaz. Alternatívaként csinálták, meg poénból, stb.
Biztos azt hitték megverik a Microsoft-ot
Nem igaz. Nem akarják ''megverni''. Alternatívát akarnak egy monopólium ellen.
Sőt még játékot sem lehet rakni rá.
Nem igaz. Van egy rakat Linux-os játék (egyszerűbbek közül). De én most otthon az Unreal1-2, Unreal Tournament, Quake1-2-3 játékokkal játszom, miután végigtoltam a System Shock 2-t, a MOHAA-t, a FreeSpace2-t.
Az ADSL internet se fut rajta.
Ez sem igaz. rp-pppoe csomaggal kell kezelni. Többnyire a legvadabb kártyákat is kezeli - az más kérdés, ha valami ótvar szutykot ad a szolgáltató, amiben nincs is hardver, hanem a Windows-os driver (vagyis az opendszer) kezeli a hálózati forgalmat.
Nem mindig egyszerű belőni, de lehetséges.
Én mondom a legrosszabb oprendszer.
Én meg azt, hogy a Windows. 1-1.
P.S.: ha nem követed a magyar helyesírás szabályait, s emiatt nem érthető, amit írsz, nem biztos, hogy az a ''marha'', aki olvasni próblja...
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- World of Tanks - MMO
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő