- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fog sikerülni, 99% hogy nem fog menni.
Én beleáldoztam kb. 15-20 órát a szabadidőmből hogy 1 darab Windowsos szoftvert működésre bírjak, szintén a munkámhoz kell.
Nem terhelnék senkit a Wine hekkelésével és egyéb beállítási macerákkal de a lényeg hogy nem megy.
Addig eljutottam nagynehezen hogy feltelepült a szoftver de az indításnál ugyanazon a ponton megáll és nem tud elindulni.
A Wine nem csodatevő, nagyon rugalmas és nagy találmány, viszont megvannak a korlátai.
Mégegy ötlet, ami nálam ennél a konkrét szoftvernél nem jött be ugyan de már más szoftverrel sikerült.
Előfeltétele hogy Windowson telepítve legyen.
Kimásolod az egész telepítési mappáját a win Program Files vagy Program Files X86 mappából és megpróbálod elindítani Linux alatt.
vagy wlindul vagy nem, ezzel gyakorlatilag egy portable lett a szoftverből.
Sajnos csak relatíve primitív szoftverekkel működik. Amiknek nem kell speciális futtatókörnyezet és nem eszi be magát 1000 helyre a registrybe meg az AppData alá. Pl. a TV nézó programom (meg még jópár) így simán elindul Wine alatt.
Segítene ha elárulnád a szoftverek konkrét nevét. -
fatpingvin
addikt
totál kezdőként no offense de lehet hogy nem egy spéci, platformidegen szoftver futtatásával kéne foglalkoznod.
egy dolog hogy a desktop Linuxot használni önmagában triviális, viszont ez már nem annyira linuxos kérdés hanem pont az hogy két egymással gyakorlatilag semmilyen szinten nem kompatibilis és teljesen más logika alapján működő rendszert próbálsz összeházasítani. az hogy a WINE ezt viszonylag egyszerűen megoldhatóvá tette az egy kisebbfajta csoda és szerintem még egy ilyen bravúr nem nagyon van az iparban, de ettől még ez nem egy kezdőknek való móka lesz.
Linuxon használjatok Linuxra írt progikat. kezdő topikban szerintem ettől eltérő tanácsot adni felelőtlenség és csak arról tanúsodik hogy aki a tanácsot adja az sincs teljese képben az egész kérdéskörrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged