Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz #63718632 #81095 üzenetére

Pontosan ezért.
    Többször is írtam, linuxban kezdő vagyok nagyon.
    Nincs csomag kezelője. Azaz én sehol se találtam.
    Program telepítőt találtam, de bármire keresek kb 4millió találat van, persze egyik sem az, és láttam már ilyet linuxban, de 1 program több csomagból áll, és foggalmam sincs mi merre, meg mihez mi kell.
    Parancssorokat sem ismerem.
    Nem tudom ha felmegyek pl a VC studio oldalra melyik linux változat való ehhez a linuxhoz, azt honnan tudom kideríteni melyik linuxhoz melyik kell, és azt hogy kell feltelepíteni adott linuxon.
    Tehát semmit se értek hozzá.

cigam: ejnye

lev258: kevered a dolgokat, én nem a Twister OS -hez írtam a steam-et. Ubuntu-hoz, az ubuntu-ról beszéltem a legelején. :) Majd írtam milyen OS érdekelne, ha ubuntu nem müködik.
    Majd azt írtam, hogy a twister mennyi mindent tud, ott az oldalán a képek között lehet szemezgetni /pl android, amit írtatok, hogy nem megy, vagy játék ami szerintetek nem megy stb/ Nem tudom mivel mi megy, nem értek hozzá, de azt tudom, hogy ubuntu-val szinte minden megy és könnyű kezelni, ezért próbáltam az ubuntu-t, ami megy is RPi-n, csak valamit telepítenem kellene, de csak az jöt eddig, hogy lehetetlen amit akarok.
    Tehát csak az adott válaszokra próbáltam válaszolni, hogy a nem lehet, igazából lehet, hisz ott van az ubuntu oldalán, hogy lehet, csak nem tudom hogy.
    Ott van a Twister oldalán /pl android/ csak nem tudom hogy.
    Mert nem tudom hogyan, az nem azt jelenti, hogy nem lehet. És nem hiszem, hogy a hivatalos OS oldalra hülyeségeket dobnak fel. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés