Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #79683 üzenetére

Na jó, az általános az erős túlzás, de tény, hogy sokkal békésebb mostanában a topik! Bár tény, hogy mostanában elég türelmes vagyok, például a kolléga IdeaPad 3 gépére is rákérdeztem párszor totál higgadtan, mert ugye egy marketingnév nem mond semmit, lehet benne akár i7-es, akár Ryzen 7-es CPU is, de VGA-nál főleg nem mindegy, hogy Intel UHD Graphics vagy integrált Radeon, de akár dedikált Radeon is lehet benne, szóval kb 60-80 féle felépítésben lehet kapni.

A kolléga viszont ezeket nem árulja el, hanem lightos Linuxokat keres, de minek? Bármelyik felépítésben bármi bőven elfut egy IdeaPad 3 notebookon. Ilyenek miatt nem jó nekem ez a topik, mert ha valamibe belefolyok, mindig próbálok maximalista lenni. De úgy őszintén, ha egy fullos Mint Cinnamon kell a gépére, akkor minek vacakolni fapados LXDE és társaival? Mikor ott a pure Arch is ráadásul! ;]

Egyébként mit akarsz a képernyődre statikusan kiíratni? Akár egy egyszerű kis sticky app is lehet elég lenne, ha tud transparent módot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés