Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Slownz
üzenetére
Szia!
Nem tudom aktuális-e még, de kiderült, hogy van a deepin-ben live, a failsafe módot kell elindítani és azzal live-ként indult. Én is ma jöttem rá, próbaképp indítottam a fail-t, és láss csodát. (Ráadásul van is benne alapból gparted, szal tudtam a méretezni a partíciót, telepítés előtt.)szerk:
Én is támogatnám a linux programok topicot. Vagy a nagyobb részt az összefoglalóban. -
válasz
Slownz
üzenetére
Super! Tudtam én, hogy összejön.
Szerencsére a felmerült kérdéseidre is született válasz, míg vételezni voltam. Amúgy be tudtad határolni, mi volt a szükséges megoldás, hogy működjön a telepítés?A live mód az teljesen hardverfüggő is lehet, mert míg ebben a módban kizárólag memóriából fut*, addig telepítve a meghajtóról, ami viszont már nem mindegy, hogy 5400-as HDD vagy egy akármilyen SSD.
Sokan meglepődnek, hogy telepített rendszeren nincs rajta, ami live alatt megvolt, vannak ilyen furcsaságok is, nem tudom mitől függ, hogy egyes programokat nem rak fel a rendszer, ami máshol default.Deepin.....ennek még live módja sincs valóban, ez hátrány, mert nem lehet kipróbálni. Egyébként mit telepítettél pontosan?
inxi -SGkimenet terminalból*én úgy kaptam a laptopot, hogy nem volt benne meghajtó és csak live-ból ment
(#58066) King Unique
Mint a példa mutatja, ebben az esetben is ez segített, ezek szerint a Linux egy elavult rendszer.

A WinX meg modern, mert megjelenésekor az Ubuntu 6 évvel azelőtti vízuáljait alkalmazta.
Nekem megfelel ez az elavult Linux is. Te csak kínozd magad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rimuru
veterán
válasz
Slownz
üzenetére
-Live alatt ugyanúgy viselkedik a rendszer, mint majd telepítést követően (pl. gyorsaság, lehetséges bug-ok kijönnek-e, stb.) - nem 100%, sebesseg se ugyan az, elkepzelheto hogy mas driverek vannak betoltve, stb. de ha valami mukodik az telepites utan is mukodni fog (vagy mukodesre lehet birni
)
-Létezik, hogy a Deepin linux-ba nem raktak live módot? Nekem egyből telepíteni akarja magát. - deepin-t nem ismerem de elkepzelheto, altalaban a kisebb meretu iso-k szoktak ilyenek lenni, pl netinstall, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bestbuy játékok
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerencsére a felmerült kérdéseidre is született válasz, míg vételezni voltam. Amúgy be tudtad határolni, mi volt a szükséges megoldás, hogy működjön a telepítés?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
CPT.Pirk