- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo #41174 üzenetére
" Egy ideig működik rendesen, aztán elkezdi lecsatolni és újra felcsatolni."
Egy ideig.
Melegedés is lehet! Ha szétszedhető, akkor nézd meg ház nélkül.Illetve, van Y kábeled hozzá? Mert lehet, hogy a géped USB portján a tápáramkörben melegszik el valami, tehát másik gépen megnézni, Y kábellel megnézni, külső tápról megnézni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Damateo #41174 üzenetére
A kábel hibája is lehet. Valamint ezeket többnyire Kínában csinálják, ahol képesek nagyon tré forrasztásokat csinálni, mikor csak a szentlélek tartja a dolgokat a nyákon. Nekem is van egy olyan usb-sata átalakítóm, amin újra kellett forrasztanom a dolgokat, hogy működjön. Szóval először a HW oldalát kellene ellenőrizni.
llaszlo: jobbat nem tudom most hirtelen. Esetleg készíthetsz fájlra mutató linket a megosztás mappába, akkor nem kell két példány. Bár ez így nem annyira kényelmes.
-
King Unique
titán
válasz
Damateo #41174 üzenetére
Ezzel szerintem nem nagyon tudsz mit kezdeni... főleg, hogy 3.0-án kap elég kraftot is, illetve jó esetben a kábel is ok (nem tört meg) és az aljzat és port illeszkedése is. Ha nem, nézz utána, próbáld másik kábellel, másik portban. Illetve célszerű megnézni, hogy a benne lévő HDD állapota ok-e (SMART)?
Windows alatt pl. akkor dobálja el a kapcsolatot, ha a külső ház vezérlője + alaplap USB vezérlője + OS nem megfelelően működik együtt, főleg USB 3.0 esetén. Illetve, van akinél csak 3.0 portban, 2.0-ban nem. Olyan is előfordul, akinél a Wi-Fi zavar bele az USB 3.0 működésébe és azért dobálja el a kapcsolatot.
De lehet OS bug is...én pl. Linux alatt, USB 3.0 portban nem tudom egyik ASMedia vezérlős külső USB 3.0 házamat sem leállítani, mert ugyan elsőre leválasztja, de rögtön újra felcsatolja, a lemezt is újra felpörgeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest