- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
CanibelZ #35929 üzenetére
Beírtam konzolba a két parancsot a frissítéshez, azépen le is futottak. Viszont belenéztem a sources. list-be, de ott a wheezy volt mindenhol, nem jessie. Ez normális vagy át kell még ezeket is írogatni.
Utána próbáltam felrakni a zárt nvidia drivert, úgy ahogy egyik fórumtárs leírta (telefonról nem tudom kikeresni), de úgy is behalt, nem indult a grafikus felület. Azon agyaltam, hogy az nem zavarhat be neki, hogy a laptopomban 2 videókártya van, egy intel meg egy nvidia? -
válasz
Van pár Arch alapú, régen a Chakra is onnan indult, máshol Kapitány ki is szokta emelni, milyen büszkén leváltak egy ideje.
Szerintem a tiszta telepítéshez a legközelebb az Evo/Lution- os telepítés áll, nem értek az Archoz, de azzal egyszer sikerült felraknom. Nem ment túl gyorsan.
Chakra, Manjaro, Antergos, Bridge Linux is jó, ha nem egyből a sűrűjében akarsz kikötni. -
janos666
nagyúr
válasz
Sohasem használtam még, de mikor csak úgy beírok a google-be pár Linux-hoz kötődő keresőszót, akkor legtöbbször az Arch WiKi-t adja ki elsőre, és az ottani válasz sokszor jó általánosságban szinte bármely más distro-hoz is, főleg ha mondjuk összeegyezteted a saját distro-d esetlegesen elavult/tömörebb/átláthatatlanabb leírását az Arch-éval. Szóval szerintem lehet vele boldogulni, ha nem vagy lusta WiKi-t olvasgatni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest