Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz N0zer0 #32628 üzenetére

Erre még akartam válaszolni.

A free vs nonfree tényleg nem mindig jó (pl wifi drivernél ugye), de emiatt a jogvédők cseszkedéseitől sem kell tartani, itt jól le van írva: Szabad terjesztés

"Az ilyen jellegű eladásokra vonatkozóan a licenc semmiféle szabadalmi vagy egyéb díj megfizetését nem követelheti meg."

A régi csomagok meg abszolút a stabilitást szolgálják. Tehát ha beállítom, és otthagyom X évig, akkor ha csak ki nem rohad alóla a vas, működnie, futnia kell.

(#32674) whbear:

"Amúgy van értelme Debiant telepíteni nem szerver célra?"

Eleinte lehet nem arra készült, hogy mindenki otthon ezzel nyomja, de ma már igenis van. Nekem pl ez jön be a legjobban. Valóban nem tökéletes, de semmi sem az.

Meg aztán, idősebbeknek, vagy azoknak akik csak böngészésre akarják használni, azoknak felrakva még tökéletes is lehet, de az biztos hogy bőven elegendő. Egyszer kell nekik beállítani, többet nem kell vele foglalkozni, elrontani sem tudják.) (mint ugye mást sem, root jelszó hiányában.p)

Eleinte nem így voltam vele, de most már nem érdekel a verzió szám hajhászás, ha minden tökéletesen működik, nem érzem szükségét hogy ennek ellenére mégis letöltsem az újabbat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés