Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz #82679040 #27857 üzenetére

Igen, köszi, de látod, már rájöttem, mit szerettél volna tegnap, egyidejüleg az előbb Pirk-ékkel kapot tanácsokkal. ;) (Lásd a linkem, hogy kigugliztam.)

(Csak a nano -val nem tudtam mit kezdeni...)
    SZERK: "De fogadni mernék ennek ellenére nem nano-val szerkesztette most a grubot."
    Látod, nem, éppezen akadtam meg tegnap a javaslatod kapcsán. :) Számomra bizonyos esetekben, miniműálisan hasnzos a terminál, , többségében nem. Kinek mikor mi. ;) Lásd e hsz-em végét. :)

(#27858) teleahocipöm:

Oké, egyszer megnézem majd, tengap egyébként időközben más is lnkelte a sentineles sort.
    Mindenesetre a másik app nekem ok. de aztán lehet h linuxra is részletesebb a sentinel. Winen az a bajom vele, h fizetős shareware és az alap változata alig detektálja a hdd-t.

Terminálozás:
    Sztem meg van itt is a középút. Minimális szinten, bizonyos esetekben kényelmesebb a parancs sor, mint egy gui! Ez is a modernitás része! Lásd pl a tegnap óta itt zajló off vitát a commander-karakteres üzemmódú vs konzol(terminál) megoldások gyorsaságáról - egyik sem gui, mégis szeretik sokan mindkettő megoldási módot, mert van, amikor épp ezek a praktikusabbak! :)

(#27861) teleahocipöm:
    Lubuntunak ez egy komoly hibája, nekem az eiskalt tűnt el. :( Rogton telepités utan...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés