- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
CPT.Pirk #16382 üzenetére
Gnome 2 volt eleinte, persze compizzal megfűszerezve. Aztán elkezdtek zavarni a csili-vili effektek. Volt egy kis kitérő KDE 3 irányban 1-2 hónapra, aztán vissza Gnome-ra. Majd KDE4-re voltam kíváncsi, órákban lehet számolni, meddig volt fent.
Végül a gnome-shell akasztott ki. Kipróbáltam az openbox-ot és vissza sem néztem. Egyébként tényleg inkább minimalista beállítottságú vagyok. Amennyire idegenkedtem eleinte a termináltól, annyira megkedveltem mostanra. Sokszor egyszerűbb megoldani egy feladatot néhány utasítással, mint kattintgatni.
Tint2-ből egy valamit hiányolok, a futó alkalmazások csoportosítását, de már belőttem kiegészítésnek a dockbarx-et.
-
válasz
CPT.Pirk #16382 üzenetére
Ki lett adva Unityvel, és az ment. A gnome3 nem hivatalos DE rajta.
De mondhatom azt is, hogy én örülök, hogy gyorsan váltottak a Unityvel az újra, ezzel is megelőzve a későbbi gondokat. Mégha még nem is olyan a Unity, mint kéne, de a javulást látni.
2D mindenen megy, mivel a CPU számol.Ezért gondolkoztam én is sokáig melyiket válaszzam, de kb negyedévet 2Dvel, negyedévet 3D-vel bírtam ki, aztán jött a megváltás.
A 11.10-el én sem voltam kibékülve, de túléltem, és örültem, hogy nem év(ek)re ragadtam rajta, hanem fél év múlva jött az új. Mostanra (és ezekből okulva) már nem sietek annyira, figyelemmel kísérem a változásokat, de az LTS maradni fog még, és inkább egy jól beállított rendszer, a megfelelő PPAkkal, mint hogy félévente újrakonfigoljam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest