- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
CPT.Pirk #16382 üzenetére
Gnome 2 volt eleinte, persze compizzal megfűszerezve. Aztán elkezdtek zavarni a csili-vili effektek. Volt egy kis kitérő KDE 3 irányban 1-2 hónapra, aztán vissza Gnome-ra. Majd KDE4-re voltam kíváncsi, órákban lehet számolni, meddig volt fent.
Végül a gnome-shell akasztott ki. Kipróbáltam az openbox-ot és vissza sem néztem. Egyébként tényleg inkább minimalista beállítottságú vagyok. Amennyire idegenkedtem eleinte a termináltól, annyira megkedveltem mostanra. Sokszor egyszerűbb megoldani egy feladatot néhány utasítással, mint kattintgatni.
Tint2-ből egy valamit hiányolok, a futó alkalmazások csoportosítását, de már belőttem kiegészítésnek a dockbarx-et.
-
válasz
CPT.Pirk #16382 üzenetére
Ki lett adva Unityvel, és az ment. A gnome3 nem hivatalos DE rajta.
De mondhatom azt is, hogy én örülök, hogy gyorsan váltottak a Unityvel az újra, ezzel is megelőzve a későbbi gondokat. Mégha még nem is olyan a Unity, mint kéne, de a javulást látni.
2D mindenen megy, mivel a CPU számol.Ezért gondolkoztam én is sokáig melyiket válaszzam, de kb negyedévet 2Dvel, negyedévet 3D-vel bírtam ki, aztán jött a megváltás.
A 11.10-el én sem voltam kibékülve, de túléltem, és örültem, hogy nem év(ek)re ragadtam rajta, hanem fél év múlva jött az új. Mostanra (és ezekből okulva) már nem sietek annyira, figyelemmel kísérem a változásokat, de az LTS maradni fog még, és inkább egy jól beállított rendszer, a megfelelő PPAkkal, mint hogy félévente újrakonfigoljam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged