Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Siriusb #16381 üzenetére

Akkor neked ezek a minimalista dolgok jönnek be. Nem rossz az Openbox, de én csak gyenge gépen használnám, mert elég kevés lehetőséget nyújt. Gnome3-al szemben ezt legalább be lehet állítani, csak az meg nem nevezhető egyszerűnek, még egy auto loginért vagy egy indító ikonért is konfig fájlt kell szerkeszteni. Persze értem a koncepciót, ha minden benne lenne, akkor nem lehetne vele 100MB ram használat alatti disztrót csinálni de egy erős mai gépre számomra van jobb is. Persze valamivel lassabb lesz egy fullos DE, de valamit valamiért.

Egyébként egy jó pont, hogy tettek bele egy kis minimális effektet, ami bekapcsolható és hellyel - közzel még működik is.
    A tint2-t még nem próbáltam rajta. Majd ha legközelebb Archbanget használok, akkor megnézem mit tud.

lionhearted: talán a 2D Unity még ment volna, de azért elég gáz, hogy egy sok éves GF FX5200 a hivatalos nVidia driverrel megoldhatatlan akadályt jelent a Unitynek. Szóval érted, ki kell adni, mert jön a dátum. Akkor is kiadják, ha a csomagok fele még nem tökéletes.
    Egyszerűen nem értem miért jó ez így.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés