Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #108466 üzenetére

Sajnos igazad van, totál géz majd minden FB csoport, ezért is hagytam ott évekkel ezelőtt a FB-ot. Ha nincsenek a Törpenyuszis meg REX nyuszis csoportok, ma is ellennék nélküle. Igaz az elsőben 40000+ user van, de már ismerem a hozzáértő nyuszisokat, tenyésztők, dokik, nyuszimentéssel foglalkozók, így egy adott blokkból már ki tudom venni a valódi infókat, mert amúgy még itt is jön mindenféle okosság. Szóval az általad említett arányok minden egyébként hasznos szakmai csoportban megvan. :( Viszont a törpnyuszós csoportokban rengeteg képet raknak fel értelemszerűen és azokat jó nézegetni, egyrészt übercuki nyuszik vannak, másrészt sok fiatal hugi nyuszigazdi is van. :Y

Elképzelem hogy kb. ilyen sokkhatást váltok ki én itt a mai napig.

Áááá dehogy! :N Az elején volt inkább sokkoló, főleg a Linux/Win elemezgető blogod. Mondjuk mai fejemmel már inkább szórakoztatónak tartanám azt is...ennyit tesz két év törpenyuszizás! Kb titán-grafénből vannak az idegszálaim. Van olyan nyuszi a csoportban, akit Rivotrilnak hívnak, persze ez kétirányú is lehet, de tény, hogy ami két éve agyvérzésközeli állapotba hozott Ördinél, ma azon már csak mosolygok. (vannak még ennyi idő után is kemény húzásai)

Új hozzászólás Aktív témák