Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz CPT.Pirk #104826 üzenetére

De villanykapcsoló, klíma, ablekemelő, stb. nem ugyanott van. Esetleg automata váltós, vagy elektromos, akkor meg már pedálból sincs meg mind :D Mégsem szokott akkora rinya lenni, pedig az kicsit több kerül, mint egy számítógép :D

". Egy ideig kénytelen voltam Ubuntut használni Gnome-al egy céges projekt miatt, de egyszerűen nem volt jó élmény használni. "
    Ja, a Unity nem is volt jó. Én 4 évig toltam céges gépet Linuxszal, amin Gnome volt az alapértelmezett, összeraktam használhatóra, teljesen jó volt.
    Ez pont olyan, hogy ha eleget használod, akkor nem lesz vele gond, kialakítod a jó eljárásokat.

Érintőre tényleg jó a Gnome (van mobile konfigja is), az erősebb x86 tabletemen az volt, amíg volt kijelzője... majd lesz megint :D
    @Csixy : Próbálj rá egy Alpine-t, egy erősebb C2D-n szerintem Fhd is menne böngészőből (Lenovo T400-on biztos hogy ment pár éve még P8600-al, pedig aztán az laptop). Ha az Atom x5-8350 SBC-n megy, akkor ezen is menne.
    Meg persze szokásos böngészős optimalizálások, ondemand governor. (Itt a végén a "Tuning" meg a "Finomhangolás" rész).
    Helyben, vagy hálóról lejátszás meg nem kérdés, hogy vinnie kell a Fhd-t.

Feleség képét nyilvánosan kitenni azért bátor ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés