- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #104826 üzenetére
De villanykapcsoló, klíma, ablekemelő, stb. nem ugyanott van. Esetleg automata váltós, vagy elektromos, akkor meg már pedálból sincs meg mind
Mégsem szokott akkora rinya lenni, pedig az kicsit több kerül, mint egy számítógép
". Egy ideig kénytelen voltam Ubuntut használni Gnome-al egy céges projekt miatt, de egyszerűen nem volt jó élmény használni. "
Ja, a Unity nem is volt jó. Én 4 évig toltam céges gépet Linuxszal, amin Gnome volt az alapértelmezett, összeraktam használhatóra, teljesen jó volt.
Ez pont olyan, hogy ha eleget használod, akkor nem lesz vele gond, kialakítod a jó eljárásokat.Érintőre tényleg jó a Gnome (van mobile konfigja is), az erősebb x86 tabletemen az volt, amíg volt kijelzője... majd lesz megint
@Csixy : Próbálj rá egy Alpine-t, egy erősebb C2D-n szerintem Fhd is menne böngészőből (Lenovo T400-on biztos hogy ment pár éve még P8600-al, pedig aztán az laptop). Ha az Atom x5-8350 SBC-n megy, akkor ezen is menne.
Meg persze szokásos böngészős optimalizálások, ondemand governor. (Itt a végén a "Tuning" meg a "Finomhangolás" rész).
Helyben, vagy hálóról lejátszás meg nem kérdés, hogy vinnie kell a Fhd-t.
Feleség képét nyilvánosan kitenni azért bátor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest