Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz tordaitibi #104634 üzenetére

Igen. És ha pl. laptop, akkor nem tudod elrakni amíg updatel. Vagy ha lejárt a policyben meghatározott idő, akkor mindenképpen úgy áll le, hogy updatel.

"Linuxon ilyet sose láttam, az mindig indításnál frissül."
    Nem tudom, nekem az Unattended leállítás ÉS indítás közben, de az se jó, ha bármelyik közben, mert mindig akkor fog, amikor sietsz. Egyedül a KDE-ben van normális updater, amiszépen futás közben feltesz mindent. (Vagy ha van ilyen Gnome, XFCE-re, akkor jöhet. Anyámnak pl. írtam update scriptet, az indulás után 5 perccel a háttérben lefut.

@Dißnäëß :
    "Mert a VM-eket, vagy egyéb "játszós" Debianokat csak minimálba felteszem gyorsba, aztán annyi. "
    Azt én is. Nyilván a célnak megfelelően beállítom.

" Nem akarom őket bántani, de vagy fiatalabb dzsenzík, vagy elfáradt veteránok, stimm ? "
    Így van, és pl. IT szakemberek is :D Azaz, IT-ban dolgozó szakmunkások, inkább.

@Sh4d0w : WTF, ez melyik és min? Mert Debianon nem nyögi.

@Cpt. Pirk : Erről mesélj, mert nekem soha nem csinálta a háttérben, csak indulás/leállás közben.

@ubyegon2 : Akkor lesz stable, amikor "megfagyasztják" a csomagállapotot. Meg különben minden Linuxon a verzió egy bizonyos csomagállapot :D

@fekete.puma: Redhat alapú a Fedora desktopon. Meg én pár munkahellyel ezelőtt használtam rendes Redhat desktopot is. Egész jó volt.

Új hozzászólás Aktív témák