Új hozzászólás Aktív témák

• gery2123

őstag

válasz Vidual001 #33294 üzenetére

Óhh, volt ettől nagyobb szívás is nekem, mondjuk azt hamar meg is oldottam a laptop cseréjével. :o
    Igaz kisebbet is akartam, és már azt is cseréltem tabletre, de nem használnék más rendszert legszívesebben.(csak hát ugye a lenovo miix2 tabom nem igazán komálja, és nem is igazán van touchra készítve még a linux.)

Ha valakinek van tippje ,hogy hogyan tudnám a hongot megoldani, az ne tartsa magában. Hiába választottam ki alsamixerben alapértelmezettnek a HDMI nem értem el vele semmit.

Vladi: igen htpc, server egyben. A gondom az volt, hogy nem indult a transmission bekapcsoláskor. Vagyis azt hittem, mert a daemon indult, de a webes felületet nem tudtam elérni. Mikor bekapcsoltam a port forwarding már jó is lett.

Nem igazan gondolkodtam openelecen. Nem is akarom :o a gnome pedig azért kell, vagy unity mert így be tudom állítani azt hogy a HDMI menjen a hang. Ezt terminálon keresztül nem tudtam megoldani. Elég lenne egy lightmdm, hogy csak bejelentkezzen a kodi, csak hát hang nem volt akkor. Most is alapból kodi jelentkezik be, mert a gnome csak addig kellet, amíg a hangot beállítottam. Vajon ha törlöm akkor viszi ezt a beállítást?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés