Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32596) N0zer0 válasza Nova96 (#32583) üzenetére


N0zer0
senior tag

Igen, segít az egész topik, mindig van itt valaki. Semmi különlegeset nem kell csinálni, csak fel kell telepíteni. Ha már volt fent, akkor valószínű ment a gépeden, driverhibába így remélhetőleg nem fogsz belefutni. Van magyar felülete (a magyar nyelvet választ telepítéskor), mint mindegyik elterjedtebb Linux-disztrónak ma már, és az update alapból be van kapcsolva. Fog szólni, hogy vannak frissítések, fogod tudni, hogy hová kattintsál, magyarul lesz.

Phőrk kapitányunk írt hozzá telepítési útmutatót is, de nem feltétlen kell hozzá, mert eleve magyar nyelvű grafikus telepítő vezet végig a telepítési folyamaton. Mondom, ha már egyszer fel tudtad tenni, akkor most sem lesz vele gondod, pont ezért ajánlottam ezt.

A végén majd segítünk kinézetet váltani. Elöljáróban: ha már fent lesz minden, akkor kattintasz a Kickoff menüre (ez Start Menühöz hasonló menü), majd ott Rendszerbeállítások, azon belül Megjelenés, és ott tudod állítani az Ablakdekorációt és Asztali témát, ott állítgathatod, cserélgetheted, illetve az Új dekorációk letöltése gombbal a netről is választhatsz még hozzá bőven témát.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.