Új hozzászólás Aktív témák

• fobee000

tag

Üdv mindenkinek! Lehet hogy nem jó helyre írok, legfeljebb majd rám szóltok, viszont sehol nem találkoztam olyan témával, hogy:
    Összeraktam a leglehetetlenebb konfigurációt linux kompatibilitás terén. 8800gtx és egy abit ab9-es alaplap. Nos a legtöbb disztribúció az ICH8-as chipkészlet miatt már van úgy hogy a telepítés elején sem ismeri fel a telepítő dvd-t (holott arról fut a telepítés!!), vagy ha ez mégis, akkor meg grafikus telepítésnél ismeretlen eszközre hivatkozva videokártya felismerésnél egyszerűen lelövi a monitort. Na most ezt azért írom mert nem mindenhol találkoztam textes telepítési lehetőséggel. Viszont egy esetben volt olyan mákom, hogy felment a Fedora Core 6-os úgy-ahogy, x-szervert az istennek se tudott indítani több próbálkozás után sem, de felkalapáltam rá az nvidia drivert és úgy már ment. Viszont az integrált hálókártyát esélytelen volt felismertetni vele. A kérdésem az lenne, ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy melyik disztribúciót kéne feltennem ami támogatja a cuccaimat? Előre is köszi :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés