Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Viszont a gyakorlatban alig van olyan ember, aki csak a repó által biztosított csomagokat használja. Ha valaki töltött le valaha az életben egy Gnome kiterjesztést, egy KDE témát, egy akármilyen .sh fájlt, egy scriptet a Gimphez, bármilyen Python vagy NodeJS modult... akkor ő már eleve veszélynek tette ki magát. De akár egy szimpla böngésző-kiegészítő is lehet veszélyes.
Gnome kiterjesztések böngésző kiegészítőjét felraktam Firefoxra, aztán rájöttem, hogy talán mégse kéne. Végül szerencsére Debianon meg is találtam a szükséges Gnome kiterjesztéseket, benne vannak a Bookworm repójában. Szuper. Ennek ellenére kénytelen vagyok külső szoftvereket használni (igen, kénytelen). Lemezképek kiírásához nekem a Balena ETCHER vált be a legjobban, ezt a gyártó honlapjáról lehet csak letölteni. Az Epson fotószkenneremnek szintén nincs közösségi Linuxos drivere, egyedül az Epson honlapjáról letölthető csomagokkal képes működni. Lemezsebesség mérésére a KdiskMarkot Githubról lehet letölteni (AppImage). Videókártya benchmarkhoz a Superposition az Unigine honlapjáról tölthető le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AutoCAD
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google