- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szerintem itt kicsit elbeszélünk egymás mellett. A Flatpak nem céloz kiszolgálókat. Arra ott a Docker és alternatívái, nem is volna értelme versenyezniük. Tisztán végfelhasználói, ott is leginkább grafikus alkalmazások terjesztésére kitalált dolog.
Végfelhasználói Linux Windows-osításában értettem úgy hogy a Canonical előrehaladott az Ubuntu-val. (egyébként ők is tolják a Snap-ot, ami a Flatpak saját megfelelője)
Nem tudom beleférek-e a gyűjtődbe. Linux-on/ra fejlesztek, de az is igaz hogy az leginkább Java, kisebb részt shell és automatizáció. Van itthon homeserver Proxmox-al (Debian, Home Assistant), Raspberry-k, Microtik router, saját laptopon Arch KDE-vel, desktop-on Win11-en WSL2, stb.
A Red Hat-ot mondjuk én nem bírom, a ló túloldala. A fizetős support-jukhoz volt közöm a Keycloak kapcsán és ritka undorító az a több rétegű subscription wall mögé pakolása az információknak amit csinálnak. De ugyanezekért nem a szívem csücske az Oracle sem

Kár hogy már nehéz ennyire átszellemült lenni a szakma után egy ideje, kicsit kiölte belőlem a meló mókuskereke azt a fiatal lelkesedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Mint az ÚJ bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs