- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Tibor_
csendes tag
Nagy problémám az, hogy ftp http szervert is akar az illető, és olyan legyen, hogy x-elni, és igen/nemelnie (y/n) kelljen, mindezt ráadásul grafikus felületen (ubuntu servert ajánlottam neki az nem felelt meg. és engemet is érdekelne, van valamilyes debian alapokra épült nagyon, nagyon felhasználóbarát distribució)
Gentoo linuxt még nem volt szerencsém felinstalálni, és megnézni -
Tibor_
csendes tag
Kétségbe esve láttam, nincs külön linux téma, így rögtön nyítok egyet.....
egyik chat ismerősőm kérdezte melyik distribuciót válassza én nyögdécseltem, hogy suse, az sose, a mandrake megromlott, és a ubuntu meg kivándorot a woodooval.
Amniért tényleg nyitottam ezt a témát, az, hogy milyen distribuciót válaszak, ami a sarge és ubuntu között állna elméletben, az ubuntu szép, a sarge használható, (pc-re egyiket se raknám) komolyan egy distrubició neve érdekelne csak válaszként.
(lehetőleg letölthető, általam még nem említett distrib érdekelne)
Köszönöm, hogy hozzászóltál
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest